DESIGN Florence Autentiska tvåfärgade straight jeans med midjedetalj i omlott leg xdbqqn1309-Damkläder

DESIGN Florence Autentiska tvåfärgade straight jeans med midjedetalj i omlott leg xdbqqn1309-Damkläder

DESIGN Florence Autentiska tvåfärgade straight leg jeans med midjedetalj i omlott
DESIGN - Grå pikétröja med knäppning på kragen
DESIGN - Plus - Grå skjorta i normal passform
DESIGN - Vita badshorts i kort längd med blå gröna ränder på sidan

DESIGN Curve Kräppad skjortklänning i minilängd med snurrad knut framtill

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Midiklänning med broderade blommor och rektangulär ringning
DESIGN Curve Randig jumpsuit med smockad midja och knytband på axlarna

DESIGN Curve Vit krinklad strand-cover up med djup urringning kimonoärm och knytning i midjan

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN midiklänning med utsvängd ärm och plisserad kjol, DESIGN Minikjol i courtellejersey med dragkedja på sidan och tryckknappar i midjebandet, DESIGN Miniklänning av linne med puffärmar

DESIGN Midiklänning med djup fåll och cape baktill

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Miniklänning med paljetter pingvinärm och omlottmidja, HR, DESIGN Minimalistisk balklänning i smokingstil

DESIGN Petite Kort solklänning i linne med omlottdesign och träringar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Mixa och matcha Kort myströja med råskuren fåll

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

DESIGN Petite Ridley Havsblå ankellånga skinny jeans med hög midja

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

DESIGN Plus Avslappnad stretchskjorta med blålila rutmönster

Läs mer

Ämnen: DESIGN Mönstrad jumpsuit med djup urringning och rynkad midja, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Mörkblå cargobyxor med extra smal passform, rekryteringsprocess

DESIGN Plus Svarta finbyxor med extra smal passform

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

DESIGN Tall Beige ärmlös t-shirt i ekologisk bomull med avslappnad passform och djupt skuren armöppning

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Naturvita texturerade finbyxor i avsmalnande kort modell med delvis resår i midjan

Ämnen: DESIGN Neongröna korta badshorts i batikmönster, kompetensförsörjning

DESIGN Tall Grön t-shirt med rund halsringning och uppvikta ärmar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Omlottklänning i midilängd med krage och skärp

Ämnen: DESIGN orange kostymbyxor med smal passform, DESIGN Organic Grön pikétröja med kontrasterande ok

DESIGN Tall Ridley Svarta skinny jeans med hög midja

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Pegbyxor i jersey

Ämnen: Rekrytering, soft skills

DESIGN Tall Svarta cargobyxor med extra smal passform och tvättad look

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Petite Midiklänning i spets med knytband och öppen rygg
DESIGN vit overStorlek sweatshirt

Home Badrock Herrestad - Grå - Herr

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Men Jeans Clark, regular fit med stretch - Blå - Herr

Men Skjorta i linne bomullsblandning - Vit - Herr

Men T-shirt Randig - Blå - Herr

Plus collection Bygel-bh med släta formpressade kupor - Svart - Dam

Se alla