DESIGN Broderad midiklänning i omlottmodell xdbqqn1142-Damkläder

DESIGN Broderad midiklänning i omlottmodell xdbqqn1142-Damkläder

DESIGN Broderad midiklänning i omlottmodell
DESIGN Ultimate Gulrutiga ankellånga byxor
DESIGN Vinröd rutig skjorta med smal passform och murarkrage
DESIGN Vit avslappnad ärmlös t-shirt i linneblandning med sänkt armöppning

DESIGN Vit ribbad pikétröja med stretch i jersey och muscle fit

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Ljusblå flare jeans med medelhög midja
DESIGN Vita korta badshorts

DESIGN - beige t-shirt med rund halsringning och upprullade ärmar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Ljusgrön sweatshirt i overStorlek-modell, DESIGN Lodrät färgblockad pikétröja med platt krage, DESIGN Mammakläder Blommig plisserad omlottklänning i minilängd med spetskant

DESIGN - Vit pikétröja med knäppning på kragen

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Mammakläder Svarta byxor med avsmalnande ben i jerseykräpp och dra på-modell, HR, DESIGN Marinblå ekologisk t-shirt med rund halsringning

DESIGN Curve Lisbon Svarta skinny jeans medelhög midja

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Marinblå långärmad farfarströja

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

DESIGN Curve Ridley Mellanblå tvättade skinny jeans med hög midja

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

DESIGN Grå tung t-shirt i overStorlek med råskurna kanter

Läs mer

Ämnen: DESIGN Marinblå t-shirt i muscle fit-modell med lång ärm och kontrasterande kantband, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Marinblått linne i ekologiskt material, rekryteringsprocess

DESIGN Maternity Randig exklusiv maxikjol med knäppning framtill

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

DESIGN Petite Broderad miniklänning i spets med hög krage och utskurna detaljer

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Maxiklänning med smala axelband och kort liv med pärlor

Ämnen: DESIGN Mellanblå hängselbyxor i återvunnen denim, kompetensförsörjning

DESIGN Petite Mönstrad draperad jumpsuit i jersey med bandeau-ringning och utskurna detaljer

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Midikjol med omlott och knytning i sidan

Ämnen: DESIGN Midiklänning i spetsmix med hjärtformad halsringning, DESIGN Midiklänning med smala axelband och kort utsmyckat liv

DESIGN Plus rosa skjorta i vintage mönster med avslappnad passform

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Miniklänning med utsvängd ärm och fina pärldekorationer

Ämnen: Rekrytering, soft skills

DESIGN Tall 3-pack t-shirt med stretch och rund halsringning i muscle fit Spara med flerpack

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Mixa och matcha Skrynklad kort bikiniögrönl
DESIGN Tall Grå ribbad polotröja

DESIGN Tall Midiklänning med fyrkantig halsringning knäppning och skärp

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

DESIGN Tall Ridley Mellanblå tvättade skinny jeans med hög midja

DESIGN Tall Svarta skinny jeans med slitna knän

DESIGN x glaad Ormskinnsmönstrad skir overStorlek-skjorta i plusstorlek

MADE IN KENYA Unisex T-shirt med palmmönster

Se alla