DESIGN Avsmalnande färgstarkt rutigt mönster byxor i xdbqqn975-Damkläder

DESIGN Avsmalnande färgstarkt rutigt mönster byxor i xdbqqn975-Damkläder

DESIGN Avsmalnande byxor i färgstarkt rutigt mönster
DESIGN Tall Elektriskt blå badshorts i kort längd med neonorange dragsko
DESIGN Tall Midiklänning med kort liv och 3D-utsmyckad krage
DESIGN Tall Svart randig skjorta med normal passform och platt krage

DESIGN Tea-klänning i minilängd

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Kakifärgad overStorlekd superlongline t-shirt med 3 4 ärm
DESIGN T-shirt i overStorlek-modell med bröda ränder

DESIGN T-shirt med tigertryck och japanskt textbroderi

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Kamelfärgad figursydd a-linjeformad minikjol, DESIGN Kappa i bouclétyg med struktur, DESIGN Khakifärgad långärmad pikétröja med button down-krage

DESIGN Vit stickad t-shirt i muscle fit med dragkedja i halsen

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Klassiska styva jeans i vintage mörkblå tvätt, HR, DESIGN Kort kerubmönstrat linne i scuba-material

DESIGN Vit ribbstickad t-shirt med halvpolokrage

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Kort solklänning i linne med halterneck och knäppning

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

DESIGN Vita blågröna mellanlånga badshorts i 2-pack

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

DESIGN - Grå pikétröja med knäppning på kragen

Läs mer

Ämnen: DESIGN Kräppad t-shirtklänning i midilängd, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Kurvor Randig smockad solklänning med knappar, rekryteringsprocess

DESIGN - rosa huvtröja i overStorlek med fuskpäls

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

DESIGN Curve Broderad playsuit med knytning

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Leopardmönstrad minikjol med knappar framtill

Ämnen: DESIGN lila badshorts i löparmodell med dubbla kantband, kompetensförsörjning

DESIGN Curve Myssweatshirt med Malibu -tryck

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Linne i ekologisk bomull med drakmönster

Ämnen: DESIGN Ljusbeige huvtröja i overStorlek-modell med mönster på ryggen, DESIGN Ljusgrå skinny jeans

DESIGN Maternity Midiklänning med crop top och utsmyckad halsringning

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Marinblå ankellånga finbyxor med grönt rutmönster och kedja i smal passform

Ämnen: Rekrytering, soft skills

DESIGN Petite Ankellånga byxor med dragsko och naturfärgade ränder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN marinblå- och vitrandig t-shirt i ekologisk bomull med lång ärm och båtringning
DESIGN Petite Miniklänning i satin med hornliknande spänne

DESIGN Petite Svart huvtröja i kort modell med elastisk fåll

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

DESIGN Plus Randig pikétröja i overStorlek-modell med platt krage och knäppning

DESIGN Tall Ärmlös midiklänning i viktoriansk stil med spetsinfällningar

DESIGN Tall Gråmelerade mjukisbyxor med smal passform och sidorand

DESIGN Tall Minimalistisk jumpsuit med lågt skuret ärmhål vida ben och spänne

Se alla