Collection Tröja orange - Dam Vega - xdbqqn809-Damkläder

Collection Tröja orange - Dam Vega - xdbqqn809-Damkläder

Collection Tröja Vega - orange - Dam
DESIGN Svart overStorlekd t-shirt råskurna slag på kragen
DESIGN Svart långärmad pikétröja i jersey
DESIGN Svart skjorta med smal passform och farfarskrage

DESIGN Svarta beskurna avsmalnande finbyxor med dubbla revärer

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Grå ekologisk t-shirt med rund halsringning
DESIGN Svarta strumpor i 5-pack Spara med flerpack

DESIGN Tall Blommig pikétröja

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Grå mjukisbyxor i ekologisk bomull med randigt revär i sidan, DESIGN Grå pikétröja i jersey med muscle fit-passform med dragkedja i halsen och stretch, DESIGN Grå strukturvävd ribbad t-shirt med halvpolokrage och dragkedja upptill i muscle fit

DESIGN Tall Stentvättade blå hängseljeans

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Gråmelerad ärmlös sweatshirt med lågt skuret ärmhål och avslappnad passform, HR, DESIGN Gråmelerad t-shirt i overStorlek-modell med rund halsringning

DESIGN Texturerad kappa i slim fit

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Grön overStorlekd t-shirt med sidoslits

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

DESIGN T-shirt i overStorlek-modell med heltäckande kakelmönster del av set

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

DESIGN Ultimate Gulrutiga ankellånga byxor

Läs mer

Ämnen: DESIGN Gröna mjukisbyxor i superskinny fit med sidorand, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Gul kort overStorlek-huvtröja med råkanter, rekryteringsprocess

DESIGN Vinröd sweatshirt i overStorlek-modell

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

DESIGN Vit kort tröja i skir stickad mesh

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Helkroppsmjukis i neon

Ämnen: DESIGN Huvtröja och mjukisbyxor med knytning i smal passform, kompetensförsörjning

DESIGN Vit t-shirt med intressant mönstrad ficka

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Jumpsuit med blåsärm och snörning framtill

Ämnen: DESIGN Kaki- och mörkblårandiga badbyxor, DESIGN Kakifärgade mjukisbyxor med kontrasterande midjeband och muddar och extra smal passform

DESIGN - overStorlekd huvtröja i 2-pack i svart beige

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Korallfärgat ekologiskt linne

Ämnen: Rekrytering, soft skills

DESIGN avsmalnande jeans i mellantvätt

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Kort vit t-shirt med polokrage och kort ärm
DESIGN Curve Miniklänning med cape-ärmar och ringdetalj

DESIGN Curve Svart skjortklänning i denim

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

DESIGN Maternity Melerade leggings

DESIGN Petite Asymmetrisk shiftklänning i minimodell med spräckliga knappar

DESIGN Petite Miniklänning utsmyckad i marockansk kakeldesign

DESIGN Petite Vid miniklänning med knappar

Se alla