Collection i spets Svart - Dam Tankini - xdbqqn642-Damkläder

Collection i spets Svart - Dam Tankini - xdbqqn642-Damkläder

Collection Tankini i spets - Svart - Dam
DESIGN rosa overshirt med murarkrage
DESIGN Rutig stentvättad skjorta med smal passform
DESIGN Skjorta i regular fit med flaggmönster i sjömansstil

DESIGN Solklänning i midilängd med knappar och kontrasterande sömmar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Byxor med extra smal passform och paisleymönster
DESIGN Stickad t-shirtklänning i naturligt färgat garn och midilängd

DESIGN Svart kakifärgad longline huvtröja i muscle hoodie med rundad nederkant 2-pack SPARA

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Collegefärgade trunks med randig midjeresår i 5-pack flerpack spara, DESIGN Curve Avsmalnande byxor i läderimitation, DESIGN Curve Elastiska byxor i avsmalnande modell

DESIGN Svart skjorta med farfarskrage och extra smal passform

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Curve Randiga culotte-byxor i linne med knytning i midjan, HR, DESIGN Curve Stickade culotte-byxor med bröd ribbstickning

DESIGN Svarta korta sportstrumpor med ränder i 5-pack

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Dekorerad jumpsuit i smokingstil

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

DESIGN Svarta marinblå vinröda trunks med randig midjeresår i 3-pack Spara

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

DESIGN Tall Elektriskt blå badshorts i kort längd med neonorange dragsko

Läs mer

Ämnen: DESIGN Elastiska leggings i skinnlook med smal midja, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Extra kort t-shirt med call me never -tryck, rekryteringsprocess

DESIGN Tall Mörkblå jeans i sculpt me-modell med hög midja midja

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

DESIGN Tall T-shirt med Muhammad Ali-tryck

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Festival-t-shirt med halvpolokrage och djurmönster i metallic

Ämnen: DESIGN flerfärgad randig bikiniögrönl i ribbat material med djup urringning i sidan, kompetensförsörjning

DESIGN Trunks med surfande dinosaurietryck baktill

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Geometriskt mönstrade trosor med mops

Ämnen: DESIGN Grå ärmlös t-shirt med sänkt ärmhål i ekologiskt material, DESIGN Grå jeansskjorta i overStorlek-modell

DESIGN Vida byxor i linnetyg med hornknapp

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Gråmelerad sweatshirt i overStorlek med kort ärm och kontrastpanel

Ämnen: Rekrytering, soft skills

DESIGN Vit ekologisk t-shirt i extreme overStorlek-modell

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Grön kortärmad t-shirt med uppvikta ärmar och halvpolokrage
DESIGN vit t-shirt i avslappnad modell medd 3 4-ärm och båtringning

DESIGN  Beige Harrington-jacka i jersey

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

DESIGN - Outkast - T-shirt i overStorlek med fotografiskt motiv

Design Blommig svart skjorta

DESIGN curve Mixa och matcha Neonrosa ormskinnsmönstrad bikiniögrönl med lång ärm och knytning framtill

DESIGN Curve Vändbar smockklänning med broderi och volangärm

Se alla