Collection Leggings Svart - Dam Courtney - xdbqqn475-Damkläder

Collection Leggings Svart - Dam Courtney - xdbqqn475-Damkläder

Collection Leggings Courtney - Svart - Dam
DESIGN Prickig skjorta i regular fit med blommor i viskos
DESIGN Randig overStorlek-t-shirt i slub-tyg
DESIGN Recycled Mixa och matcha Leopardmönstrad bikiniögrönl med stöd och remmar baktill för dig med fylligare byst E H

DESIGN Ribbstickad baraxlad myssweatshirt i mammamodell

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

DESIGN Batikfärgade medellånga badshorts i neonrosa
DESIGN Röd skjorta i skinny fit

DESIGN rosa kort huvtröja i ärmlös modell med slitna detaljer och tryck

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Beige ekologisk t-shirt i muscle fit med stretch och rund halsringning, DESIGN Beige långärmad pikétröja i jersey med muscle fit-passform och stretch, DESIGN Beige overStorlek-linne i extra longline-modell

DESIGN skinny vit skjorta med farfarskrage och prockar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: DESIGN Blå avslappnad sweatshirt utan ärm med lågt skuret ärmhål, HR, DESIGN Blå ärmlös t-shirt i overStorlek longline-modell i ribbat material

DESIGN Solklänning i minilängd med dybbla lager knytning och detalj i snäckskalsimitation

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

DESIGN Blå och grå trunks med logga på midjeresåren i 5-pack flerpack spara

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

DESIGN Strandklänning i maxilängd med halterneck

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

DESIGN Svart overStorlekd t-shirt råskurna slag på kragen

Läs mer

Ämnen: DESIGN Blått linne i ekologisk bomull, kompetensbaserad rekrytering, DESIGN Blockfärgad regnkappa som dras på över huvudet, rekryteringsprocess

DESIGN Svart meshskjorta i overStorlek-modell

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

DESIGN svart t-shirt i avslappnad modell med 3 4-ärm och båtringing

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

DESIGN Blommigt linne i linnelook med lågt skuret ärmhål del av set

Ämnen: DESIGN Broderad klänning i sammet med hel knäppning, kompetensförsörjning

DESIGN Svarta mjukisbyxor i superskinny fit med roséguldfärgade dragkedjor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DESIGN Brun bomullströja med polokrage

Ämnen: DESIGN Buttermilkfärgad blazer i linne, DESIGN cigarettbyxor i linnemix

DESIGN Tall Maxikjol med knappar framtill

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

DESIGN Curve rosa regnrock med färgblock

Ämnen: Rekrytering, soft skills

DESIGN Tall Svart overStorlek-t-shirt i ekologiskt material med rund halsringning

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

DESIGN Djurmönstrad maxiklänning med knytdetalj i midjan
DESIGN Tropiskt djurmönstrad midikjol med knappar i omlottstil

DESIGN T-shirt med extra smal passform och logga på bröstet

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

DESIGN Vid solklänning i minimodell med dekorativa sömmar

DESIGN Vit ekologisk t-shirt med kontrasterande axelpanel

DESIGN Vit T-shirt i overStorlek-modell med halvpolokrage och långa ärmar

DESIGN - SCULPT ME Helsvarta jeans av hög kvalitet med hög midja

Se alla