2NDDAY Anastasia Kjolar 2ND xdbqqn4142-Damkläder

2NDDAY Anastasia Kjolar 2ND xdbqqn4142-Damkläder

2NDDAY 2ND Anastasia Kjolar
Björn Borg Träningslinne Crop Top Cia - Svart - Dam
Blend BHNEMO sweatshirt Ögrönlar
Bomboogie Kort kappa rock - banana Vackra billiga damkläder

Boob Gravidbyxor Oono Cropped Pants - Svart - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Adidas Sport Performance Träningstights Believe This High Rise Tights - Svart - Dam
Boohoo Ljusgrön bodycon-klänning i midilängd med puffärm

Boohoo OverStorlek kamelfärgad sweatshirt

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Adidas Sport Performance Träningströja Response Climawarm 1 2 Zip - rosa - Dam, Adidas Sport Performance Tränings-t-shirt Freelift Tech Aeroknit Graphic Tee - Grön - Herr, Adidas Sport Performance T-shirt Essentials 3-stripes Tee - Blå - Herr

BoohooMAN zebramönstrad skjorta i regular fit med platt krage

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

Detta förstklassiga skandinaviska märke erbjuder ett stilrent och funktionellt mode.

  • 100% viskos
  • Feminin siluett
  • Perfekt för att skapa din egen personliga look
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
Läs mer

Ämnen: Adidas Tennis CLUB SHORT W Shorts, HR, Adidas Tennis MATCH CODE POLO M Ögrönlar

BOSS Passenger Svart pikétröja i slim fit

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Adidas The Pack Pant Joggingbyxor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Boss Athleisure Wear Reinar Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

BOSS Business Wear Canis Ytterkläder

Läs mer

Ämnen: After Eden ANNA - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - vit Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Agulde NICO HIGH RISE - Jeans Skinny Fit - subdued Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

BOSS Business Wear Idani Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

BOSS Business Wear Silk LS Shirt VN Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Áhkká Skalbyxa Renata 3L Pant Shell - lila - Dam

Ämnen: Áhkká Skidjacka Habledit W - Vit - Dam, kompetensförsörjning

Boss Casual Wear Catnyna Klänningar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Akasa Exklusiv randig strandskjorta

Ämnen: Alpha Industries Crew Short Shorts, Alpha Industries RBF Tape T Ögrönlar

BOSS EFELIZE - Skjorta - light pastel orange Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

American Vintage PIZABAY LONG SLEEVE - Skjorta - ciel Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Bread & Boxers Socka 2-pack - Svart - Herr

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Anerkjendt SAVA SHORTS Shorts
Bruun & Stengade Walter Ytterkläder

Burlington WHITBY - Knästrumpor - anthrazit Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Burton Menswear Svart oxfordskjorta

By Malene Birger BELINTA Ögrönlar

By Malene Birger PAN1007S91 Byxor

By Malina CARMINE DRESS - Cocktailklänning - mango Vackra billiga damkläder

Se alla