Plus collection Maxitrosa i microfiber - Svart - Dam Mathilda xdbqqn3975-Damkläder

Plus collection Maxitrosa i microfiber - Svart - Dam Mathilda xdbqqn3975-Damkläder

Plus collection Maxitrosa Mathilda i microfiber - Svart - Dam
Bershka MIT TRÄGERN - Linne - vit Vackra billiga damkläder
Bershka Vardagsklänning - khaki Vackra billiga damkläder
Billabong Palmmönstrad crop top

Birgitte Herskind Nessa Skirt Kjolar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Adidas Originals Träningsbyxor PT3 Track Pants - Blå - Herr
Björn Borg HALF ZIP POLO ALVE 1p Ögrönlar

Björn Borg TALA TANK - Funktionströja - svart beauty Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Adidas Originals TREFOIL LINER SOCKS 3P Strumpor, Adidas Originals T-shirt 3-stripes LS Tee - Svart - Herr, Adidas Originals  Vita skortrumpor i 3-pack S20273

Bogner Fire + Ice FELI - Täckbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Adidas Performance CLUB TEE - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder, HR, Adidas Performance Linne - svart vit Vackra billiga damkläder

Boob Gravidkjol Oono Pencil Skirt - Svart - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Adidas Performance TERREX CLIMB THE CITY OUTDOOR TANK - Linne - ashgrå Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Boohoo orange midiklänning i bodycon-modell med djup urringning och sidoslits

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Boohoo Petite Sandfärgad maxiklänning i jersey med slits endast hos

Läs mer

Ämnen: Adidas Sport Performance Bikini Solid Beach - Svart - Dam, kompetensbaserad rekrytering, Adidas Sport Performance Jumpsuit Cropped Leg Snap Romper - Svart - Dam, rekryteringsprocess

BoohooMAN Skjorta med platt krage och kedjemönster del av set

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

BOSS Bodywear Marinblå sweatshirt med logga

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Adidas Sport Performance Sport-bh Don't Rest Alphaskin - Blå - Dam

Ämnen: Adidas Sport Performance Sweatshirt Essentials - rosa - Dam, kompetensförsörjning

BOSS - Vit oxfordskjorta med murarkrage

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Adidas Sport Performance Träningslinne Magic Logo - Grön - Dam

Ämnen: Adidas Sport Performance Träningstights Alphaskin Sport Badge of Sport Long Tights - Svart - Herr, Adidas Sport Performance Träningstopp Statement Tank Top - Vit - Dam

BOSS Business Wear Fashion T Shirt Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Adidas Tennis ESCOUADE TEE M Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

BOSS Business Wear Premium Sweatshirt Ögrönlar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Adidas W Id Mesh Tight Leggings & tights
Boss Casual Wear Acoretta2 Jumpsuits

Boss Casual Wear Playlist Ögrönlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

BOSS EFELIZE - blås - bright röd Vackra billiga damkläder

Bread & Boxers Sweatshirt, rund hals - Grön - Herr

Bruuns Bazaar ANGELA ROCK NECK - Stickad tröja - snow vit Vackra billiga damkläder

Burton Menswear Big & Tall Rödmelerad huvtröja

Se alla