Men Skjorta rosa - Herr Yale - xdbqqn3809-Herrkläder

Men Skjorta rosa - Herr Yale - xdbqqn3809-Herrkläder

Men Skjorta Yale - rosa - Herr
Bershka Kamoflagemönstrad kort sweatshirt
Bershka Svart longline t-shirt
Bershka Blazer - rosa Vackra billiga damkläder

Bershka Jeanskjol - rosa Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Adidas by Stella McCartney FITSENSE TIGHT Leggings & tights
Bershka MIT DRAPIERUNG - blås - vit Vackra billiga damkläder

Bershka MIT SAUMAUFSCHLAG - Jeansshorts - light blå Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Adidas by Stella McCartney TRACK JACKET Ögrönlar, Adidas CHAOS TEE W Ögrönlar, Adidas DRST ASK SPR PD BH ar

Billabong Inversed Vit t-shirt

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Adidas Originals adiFärg Vit kort huvtröja, HR, Adidas Originals Coeeze rosa mjukisbyxor

Birgitte Herskind Penelope Skirt Kjolar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Adidas Originals rosa långärmad pikétröja med hög krage och logga DU7855

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Björn Borg LOGO TEE - T-shirt med print - light grå melange Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Björn Borg Träningslinne Crop Top Cia - Svart - Dam

Läs mer

Ämnen: Adidas Originals ADIFärg TREFOIL HOODIE - Luvtröja - svart Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Adidas Originals CAMO INFILL TEE Ögrönlar, rekryteringsprocess

Blendshe BSROBBIE - Vardagsklänning - bright cobalt Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Boob Amningsnattlinne - Grå - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Adidas Originals Leggings i sammet - Svart - Dam

Ämnen: Adidas Originals OVERStorlekD TEE Ögrönlar, kompetensförsörjning

Boohoo Exklusiv midikjol med rynkad midja och rosa ränder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Adidas Originals Sweatshirt Trefoil Hoody - Svart - Herr

Ämnen: Adidas Originals Träningsbyxor BB Track Pants - Multi - Dam, Adidas Originals TREFOIL ANK 3 PACK - Strumpor - svart Vackra billiga damkläder

BoohooMAN Khakifärgade smarta joggingbyxor med rand i sidan del av set

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Adidas Performance FIT SET - Bikini - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Boozt Merchandise 3 pack sports sock Strumpor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Adidas RESPONSE TIGHT Shorts
BOSS TPalm 2 Svart t-shirt med mönster baktill och kontrasterande halsringning

BOSS Business Wear 2P RS BlockColour CC Strumpor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

BOSS Business Wear Fashion Pants Sov & loungeplagg

BOSS Business Wear QS Rib Stripe CC Strumpor

Boss Casual Wear Balitto W Kjolar

Boss Casual Wear Soggary Byxor

Se alla