DESIGN Tall T-shirt med -motiv xdbqqn3642-Herrkläder

DESIGN Tall T-shirt med -motiv xdbqqn3642-Herrkläder

DESIGN Tall T-shirt med -motiv
BDG Urban Outfitters SEAMLESS BUNGEE BODYSUIT - Linne - lilac Vackra billiga damkläder
BECKSÖNDERGAARD Twinkle Nora Trosor
Benetton BATHING SUIT - Baddräkt - röd Vackra billiga damkläder

Benetton ROUND NECK TEXTUröd RELAXED FIT JUMPER - Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

2XU PowerRecovery Comp Tights M Tights & shorts
Bergans Oslo W Shorts Shorts

Bershka Join Life Mellanblå jeans i mguldtsmodell med slitna partier

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: 4th & Reckless orange kort blazer med dubbelknäppning, 4th & Reckless Blazer - mint Vackra billiga damkläder, 7 For All Mankind Ankellånga skinny jeans med asymmetriskt skuren fåll

Bershka Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: 8848 Altitude Funktions-t-shirt Tim Tee - Gul - Herr, HR, 8848 Altitude MADINA TEE - Funktionströja - indigo Vackra billiga damkläder

Bershka Jeansshorts - svart Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

8848 Altitude Trekkingshorts Sasha W Shorts - Blå - Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Bershka MIT GÜRTEL - Jeanskjol - light blå Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Bershka MIT TRÄGERN - Linne - vit Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Abecita Alanya, Tankini Badkläder, kompetensbaserad rekrytering, Abecita Bikini-bh Sicilia Unique Wire Bra - Vit - Dam, rekryteringsprocess

Bertoni Davidsen Ravn Kostymer & kavajer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Billionaire Boys Club Långärmad pikétröja med färgblock

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Accessorize Riviera Blå blommig baddräkt

Ämnen: Active by Zizzi ABASIC - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Björn Borg Boxershorts BB Spring 2-pack - Blå - Herr

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Adidas ASK SPR TIG 34H Leggings & tights

Ämnen: Adidas by Stella McCartney ESS SHORT Shorts, Adidas by Stella McCartney RUN TANK Ögrönlar

Blend rosa t-shirt med smal passform ränder och palmbroderi

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Adidas Originals California Blå t-shirt

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Bonds MINI GEE 2 PACK - String - marble marle holiday blå Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Adidas Originals Sweatshirt med svarta och gula färgblock
Boohoo Chokladfärgad satinklänning med spetskant

Boohoo Svart trenchcoat i ull-look med skärp

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

BoohooMAN Gulrutig skjorta i overStorlek-modell

Boozt Merchandise 5 pack trainers – Men Strumpor

BOSS Zcomp Grå sweatshirt med dragkedja upptill och logga baktill

BOSS Business Wear Authentic Pants Byxor

Se alla