DESIGN Tall Beige linne i ekologisk bomull med avslappnad lågt skuret ärmhål passform och xdbqqn3475-Herrkläder

DESIGN Tall Beige linne i ekologisk bomull med avslappnad lågt skuret ärmhål passform och xdbqqn3475-Herrkläder

DESIGN Tall Beige linne i ekologisk bomull med avslappnad passform och lågt skuret ärmhål
B.young BXHILDA DRESS Klänningar
B.young HAILEY LONG DRESS - Maxiklänning - blå combi Vackra billiga damkläder
Banana Republic FAUX WRAP MAXI BOTANIA PRINT Klänningar

Banana Republic SL SOLID RUFFLE SHOULDER SHIFT Klänningar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Plus collection Topp Imani - lila - Dam
Baum und Pferdgarten BRUNA Ytterkläder

BDG Urban Outfitters LONG SLEEVE V NECK - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Plus collection Topp med ståkrage - Grå - Dam, Plus collection Topp Poppy - Grön - Dam, Plus collection Topp, ormmönstrad - Vit - Dam

Benetton 3 4 SLEEVE BOATNECK TEE - Långärmad tröja - gul Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Plus collection Tunika Sari - Brun - Dam, HR, Plus collection Volangblås Ida, leopardmönstrad - Röd - Dam

Benetton ROUNDNECK TEE WITH GLITTER LOGO - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Sport Sweatshirtbyxa Alick SW Pnt - Grå - Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Bershka Beige funktionsjacka i denim med fickor framtill

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Bershka Kamoflagemönstrad kort sweatshirt

Läs mer

Ämnen: vit Blommig t-shirt med ryschdetalj i sidan, kompetensbaserad rekrytering, vit Klänning med v-ringad rygg, rekryteringsprocess

Bershka Svarta rutiga byxor i loose fit med elastisk midja

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Bershka Hängselbyxor - svart Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

 DESIGN  Ljusblå jeans med låg gren och kraftigt slitna detaljer

Ämnen: 2NDDAY Hängselbyxor i mjukt läder, kompetensförsörjning

Bershka Linne - svart Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

2NDDAY 2ND Razkielle Ytterkläder

Ämnen: 2XU MCS Run Comp Tights M Tights & shorts, 3.1 Phillip Lim LS DRESS W SLV TIES Klänningar

Bershka Tunn jacka - khaki Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

8848 Altitude Jacka Sylvia W Jacket - Grön - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Billabong x Sincerely Jules Palms for Daze Gräddvit strandblås i cover up-modell

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

AAPE By A Bathing Ape Kamouflagemönstrade cargobyxor med tryck på fickan
Björn Borg Badshorts Sebastian - Blå - Herr

Björn Borg SOCK BB LA PINEAPPLE MINI 1p Strumpor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Blend Pilotjacka i läderimitation med teddykrage

Bonds Triangel-bh - blåsh latte Vackra billiga damkläder

Boohoo Exclusive Vit och blå halternecktopp med tofsar

Boohoo Vit prickig midiklänning i beandeaumodell med vriden detalj

Se alla