IZOD HOODIE Ögrönlar FLEECE xdyzqp3309-Herrkläder

IZOD HOODIE Ögrönlar FLEECE xdyzqp3309-Herrkläder

IZOD FLEECE HOODIE Ögrönlar
Notes du Nord Ashlee Short Dress Klänningar
Nué notes Anna Klänningar
Object OBJEVE NONSIA - Stickad tröja - mottled dark blå Vackra billiga damkläder

ODD MOLLY devotion skirt Kjolar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Lauren Ralph Lauren Swimwear SOLID HIPSTER LOGO PLATE Badkläder
ODD MOLLY move me cardigan Ögrönlar

ODD MOLLY sweetie sweater Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lauren kvinnor B665 FLOWER GEO TITUS Klänningar, Lauren kvinnor Plus Storlek Scalloped Lace Dress Klänningar, Le Fix Army Jacket Ögrönlar

ONLY ONLFIONA - Stickad tröja - oil grön svart melange Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 67% polyester polyester, 27% bomull, 6% elastan
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: Lee ELLY - Jeans slim fit - focus trashed Vackra billiga damkläder, HR, Lee Jeans BOYFRIEND Jeans

ONLY ONLMAYE - Stickad tröja - solar power hazelnut Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lee Jeans Mini logo t Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

ONLY ONLREGITZE 3 4 - Stickad tröja - rosa smoke Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

ONLY ONYLIA - Stickad tröja - jolly grön Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Lee MOM STRAIGHT - Jeans straight leg - remo light Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Lee SCARLETT BODY OPTIX - Jeans Skinny Fit - svart out Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Opus FULINE - Skjorta - blå iris Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Panos Emporio ATHENA 8 Badkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Lexington Clothing Dominic Merino Cable Sweater Ögrönlar

Ämnen: Lexington Clothing June Knitted Hoodie Ögrönlar, kompetensförsörjning

Part Two Carvin OTW Ytterkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Libertine Libertine Forget Kjolar

Ämnen: Libertine Libertine Triumph Ögrönlar, Lindbergh Bamboo boxers 3 pack Boxershorts

Passionata vit NIGHTS - Push up-bh - bronze kaki Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Line of Oslo Aime Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Peak Performance RORY J Ytterkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Liquor N Poker orange randig och batikmönstrad
Peak Performance X2 DOWN PA Ytterkläder

Pieces PCDITTE - Långärmad tröja - grape leaf Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Pimkie Set med bandeau-bikini

Polo Ralph Lauren Big & Tall NATURAL STRTCH PPLN BT BD PPC SPT Ögrönlar

Polo Ralph Lauren REVERSIBLE TALL TRIANGLE - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder

POSTYR POSEUGENIE JACKET Ytterkläder

Se alla