Hunkydory Ruby Swing Top Ögrönlar xdyzqp3142-Damkläder

Hunkydory Ruby Swing Top Ögrönlar xdyzqp3142-Damkläder

Hunkydory Ruby Swing Top Ögrönlar
Newline svart Warm Tights Leggings & tights
Nike Performance ICON CLASH Färg BLOCK GRAPHIC - Tights - wheat svart ember glow vit Vackra billiga damkläder
Nike Sportswear AIR BIKE - Shorts - svart vit Vackra billiga damkläder

NN07 Emil Shorts 1235 Shorts

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

KIOMI Stickad tröja - petrol Vackra billiga damkläder
Noa Noa Dress strap Klänningar

Noisy May NMSHANNA CROPPED - Luvtröja - medium grå melange Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Knowledge Cotton Apparel Basic O Neck Cotton GOTS Vegan Ögrönlar, Knowledge Cotton Apparel Double layer shirt dog tooth GO Ögrönlar, Knowledge Cotton Apparel Polyester jacket w polyester fillin Ytterkläder

Object OBJDELTA - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% bomull
  • Kort skuren längd
  • Kan bäras både till vardags och till fest
  • Knäppning framtill
  • Spetsig krage
  • Heltäckande spetsbrodyr
  • Fåll med dragsko
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
  • Framlängd: 57,5 cm
  • Baklängd: 57,5 cm
Läs mer

Ämnen: Lacoste LIVE Sweatshirt - amaryllis Vackra billiga damkläder, HR, Lady Avenue Bamboo Long Sleeve Pyjamas Sov och loungeplagg

ODD MOLLY dream squad hoodie Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

LASCANA Strandaccessoar - royal weis Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

ODD MOLLY one of a kind skirt Kjolar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

ODLO SHORTS CHEAKAMUS - Friluftsshorts - svart Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Lauren Ralph Lauren CASHMERE 3 4 GATHEröd SLV Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, Lauren Ralph Lauren ELKANA SLEEVE DAY DRESS - Fodralklänning - portuguese blå Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

ONLY ONLBONE BUTTERFLY PARIS - T-shirt med print - bright vit Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

ONLY onlKAJA 7 8 CARDIGAN KNT Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Lauren Ralph Lauren Maxiklänning - fern Vackra billiga damkläder

Ämnen: Lauren Ralph Lauren Print Cotton Linen Sweater Ögrönlar, kompetensförsörjning

ONLY ONLNOVA LUX PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Lauren Ralph Lauren Swimwear BCS SURPLICE UW OTS TANKINI SHAPING FIT svart, 4 Badkläder

Ämnen: Lauren Ralph Lauren Swimwear Mystic Paisley Twist OTS UW 1pc Badkläder, Lauren Ralph Lauren Woman JUDY ELBOW SLEEVE - T-shirt - bas - eos blå Vackra billiga damkläder

Onzie HIGH GRAPHIC ELASTIC BRA - Sport-bh - salmon Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lee Jeans ARVIN Jeans

Ämnen: Rekrytering, soft skills

OVO Kojno OVO Beauty Sponge Duo Pack Large Smink

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lee Jeans SEASONAL SS SHIRT Ögrönlar
Park Lane Pleat blouse Ögrönlar

Part Two MIGHTY 110 Byxor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Passionata GLORIA DEKOLLETÉ - Triangel-bh - corallin Vackra billiga damkläder

Peak Performance SILVGLOWJ Sweatshirts

Pepe Jeans CRUSADE - Tygbyxor - 896toffee Vackra billiga damkläder

Pieces PCLIBBI - Långärmad tröja - bright vit maritime blå Vackra billiga damkläder

Se alla