Hummel JACKET Ytterkläder HMLHEATHER xdyzqp3093-Damkläder

Hummel JACKET Ytterkläder HMLHEATHER xdyzqp3093-Damkläder

Hummel HMLHEATHER JACKET Ytterkläder
New Look BIRDIE CLEAN COLOURBLOCK JUMPER - Stickad tröja - brun Vackra billiga damkläder
New Look Plus Svart set med bladmönster
Nike Performance DRY CREW - Sweatshirt - rosa rise vit Vackra billiga damkläder

Nike Performance PRO BRA FUTURA - Sport-bh - indigo force svart Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Kari Traa MØNSTER FLEECE Ögrönlar
Nike Sportswear Träningsbyxor - oil grå svart Vackra billiga damkläder

NN07 New Theo 1138 Byxor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Kari Traa YGRE DOWN PARKA Ytterkläder, Karl Lagerfeld KARL LAGERFELD Karl X Kaia Faux Fur Coat Ytterkläder, Kenzo Coat Main Ytterkläder

Notes du Nord Heaven Pants Byxor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • Yttermaterial: 100% nylon
  • Bekväm passform
  • Designad för vintern
  • Helfodrad och vadderad
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: KIOMI Kofta - mottled light grå Vackra billiga damkläder, HR, KIOMI Stickad tröja - mottled light grå Vackra billiga damkläder

Nué notes Suki Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Knowledge Cotton Apparel Basic O Neck Cotton GOTS Vegan Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

ODD MOLLY arctic wings sweater Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

ODD MOLLY just like me pant Byxor

Läs mer

Ämnen: La Martina Phil Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, Lacoste Sport kvinnor TENNIS - Huvtröja med dragkedja - navy blå neottia Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

ODD MOLLY stunning sweater Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

ONLY ONLALBA SLEEVE - Stickad tröja - dark grå melange Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Lauren Ralph Lauren 1T MATTE JERSEY LEMOSA EMB Klänningar

Ämnen: Lauren Ralph Lauren Button Shoulder Cotton Sweater Ögrönlar, kompetensförsörjning

ONLY ONLFrosaMARY BATWING O NECK - Sweatshirt - jolly grön Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Lauren Ralph Lauren Homewear LRL FRENCH TERRY L S RAGLAN TOP Sov och loungeplagg

Ämnen: Lauren Ralph Lauren Lace Godet Dress Klänningar, Lauren Ralph Lauren Officer's Jacket Ytterkläder

ONLY ONLSHARON CROPPED PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lauren Ralph Lauren Swimwear Lurex Stripe Stripe Hipster Badkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

ONLY Play ONPZOELLE TEE - Linne - cabaret Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Le Coq Sportif ESS SAISON Crew Sweat N°3 M Ögrönlar
Oscar Jacobson Falk Blazer Kostymer & kavajer

Park Lane Blazer knitted Ytterkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Part Two Manel DR Klänningar

Passionata BROOKLYN - Bygel-bh - corallin Vackra billiga damkläder

Peak Performance MEDIS J Ytterkläder

Peak Performance WREVEL TP2 Ögrönlar

Se alla