Adidas Id Mesh Ögrönlar W Tank xdyzqp309-Damkläder

Adidas Id Mesh Ögrönlar W Tank xdyzqp309-Damkläder

Adidas W Id Mesh Tank Ögrönlar
Esprit Casual Dresses denim Klänningar
Esprit DRESS - Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder
Esprit VNECK - Stickad tröja - pastel blå Vackra billiga damkläder

Even&Odd blås - brun Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Bruun & Stengade BS Jackson Ögrönlar
Even&Odd Stickad tröja - mottled grå Vackra billiga damkläder

Fall Winter Spring Summer Kaja Klänningar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Bruun & Stengade Neri Kostymer & kavajer, Bruuns Bazaar Anna stripe pant Byxor, Bruuns Bazaar Flora Cosa pant Byxor

Filippa K Cotton Crepe Blouse Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 50% recycledpolyester, 25% bomull, 25% viskos
  • Perfekt för uppvärmning och återhämtning
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: Bula RIDE WOOL SWEATER Ögrönlar, HR, By Malene Birger ADELIO Jeans

Filippa K M. Wool Pouch

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

By Malene Birger DRIANA Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

FIVEUNITS Angelie 224 Light Abel, Pants Byxor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

FRAME DOUBLE POCKET PEPLUM BLOUSE Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: By Malene Birger MONNA Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, By Malene Birger PITALA Ögrönlar, rekryteringsprocess

Fröd Perry WOVEN COLLAR PIQUE Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

French Connection AVENTINE DRAPE PLEATED SKIRT Kjolar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

By Malina Erin blazer Ytterkläder

Ämnen: By Malina Nemy blouse Ögrönlar, kompetensförsörjning

French Connection WHISPER RUTH WRAP DRESS - Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

By Ti Mo Satin Shirt Ögrönlar

Ämnen: Cache Coeur ONE PIECE MATERNITY BATHING SUIT WITH FIXED PADS - Baddräkt - retro blå Vackra billiga damkläder, Casall Conscious Mystique Hood Ögrönlar

GANT O1. TP TWILL M CHECK REG BD SMU Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Champion CREWNECK - Linne - navy Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

GANT OP2. TP SEERSUCKER POPOVER SHIRT Ögrönlar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Champion Rochester Swimming Suit Badkläder
GAP Långärmad tröja - röd delicious Vackra billiga damkläder

Gerry Weber BLOUSE TOP, WORKED W Ögrönlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Gestuz Fala pants YE18 Byxor

Gestuz Sari short jacket SO19 Ytterkläder

Gina Tricot Sussie knitted sweater Ögrönlar

Haikure OREGON - Jeans slim fit - old ecru denim light grön Vackra billiga damkläder

Se alla