Hope Trouser Byxor Move xdyzqp3041-Damkläder

Hope Trouser Byxor Move xdyzqp3041-Damkläder

Hope Move Trouser Byxor
Nanso Ladies shirt, Hohde Ögrönlar
New Balance ANTICIPATEHALFZIP Ögrönlar
New Look Curves LEXIE SHELL - blås - svart Vackra billiga damkläder

Newline svart CAMO AIRFLOW Tee Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Kaffe KAluma Shirt dress Klänningar
Nike Performance GYM - Tights - svart vit Vackra billiga damkläder

Nike Performance Tights - svart vit Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Kaffe Lunette Dress Klänningar, Kaffe Ninette Dress Klänningar, Kaffe Solina Jersey Dress Klänningar

Noa Noa END ON END - blås - grapemist Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

Utmanande och kaxigt, var inte rädd för att skapa ett eget uttryck med denna färgstarka look.

  • Yttermaterial: 100% polyester
  • Stretch material för en perfekt passform
  • Ett perfekt komplement för en trending look på kontoret.
  • Dold dragkedja
  • Två påsydda fickor
  • Slits i sidan
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
  • Innersöm: 78 cm
Läs mer

Ämnen: Kari Traa DALANE PARKA Ytterkläder, HR, Kari Traa LISE TOP Ögrönlar

Noisy May NMTUNA Fröd - T-shirt med print - bright vit Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Kari Traa TVEITO TIGHTS Leggings & tights

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Nué notes AMAKA DRESS Klänningar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Object OBJMIA DEANNA DRESS - Stickad klänning - gardenia small svart Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: KIOMI blås - lila Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, KIOMI Linne - gulden gul Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

ODD MOLLY free range rainjacket Ytterkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

ODD MOLLY rosa run pants Sweatpants

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Knowledge Cotton Apparel Pique crew neck knit GOTS Ögrönlar

Ämnen: La Martina Aiko Ögrönlar, kompetensförsörjning

ONLY Carmakoma CARGRAPY DRESS - Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Lagerfeld SHIRT SLIM Ögrönlar

Ämnen: LASCANA TOP - Strandaccessoar - khaki Vackra billiga damkläder, Lauren Ralph Lauren 4R MATTE JERSEY MERCINA Klänningar

ONLY ONLMARGUERITE OFF SHOULDER - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lauren Ralph Lauren KAMLAI L S PEASANT DRESS Klänningar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

ONLY ONLRILEY BLING - Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lauren Ralph Lauren Ribbed Silk Blend Turtleneck Ögrönlar
ONLY Play ONPELINA PANTS CURVY - Träningsbyxor - navy blazer Vackra billiga damkläder

Opus SAUSTA - blås - milk Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Panos Emporio REEF MEDEA Badkläder

Part Two Konja PU Ögrönlar

Part Two Priscella SK Kjolar

Peak Performance LAIRD SHJ Ytterkläder

Se alla