Hilfiger Collection CNECK SWEATER Ögrönlar HC HOUNDSTOOTH xdyzqp2975-Herrkläder

Hilfiger Collection CNECK SWEATER Ögrönlar HC HOUNDSTOOTH xdyzqp2975-Herrkläder

Hilfiger Collection HC HOUNDSTOOTH CNECK SWEATER Ögrönlar
Morris Mike Button Down Shirt Ögrönlar
MSGM ABITO DRESS Klänningar
Nanso Ladies dress, Kokos Klänningar

NEUW Relaxed L S Shirt Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Just Female Melina blazer Ytterkläder
New Look COLOURBLOCK POLAR - Fleecejacka - mid blå Vackra billiga damkläder

Newline svart Airflow Tee Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Just Female Tyler blouse Ögrönlar, Just Junkies Dirch Ögrönlar, Just Junkies Rolf Light Indigo Ytterkläder

Nike Performance T-shirt med print - vit true berry mystic grön vit Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 81% ull, 19% polyamid
  • Modern design
  • Perfekt för att skapa din egen personliga look
  • Hög halsringning
  • Tål ej maskin- eller handtvätt
  • Kemtvätt rekommenderas
  • Tillverkat i Italien
Läs mer

Ämnen: Kaffe DAPHNE - Stickad tröja - pale mauve Vackra billiga damkläder, HR, Kaffe Happy T shirt Ögrönlar

NN07 Falk 5068 Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Kaffe KAjilli Kimono Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Noa Noa Leggings Strumpor & tights

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Notes du Nord Ashlee Short Dress Klänningar

Läs mer

Ämnen: Kaffe Pernilla skirt Kjolar, kompetensbaserad rekrytering, Kappa ELENORA - Träningsjacka - aspen guld Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Nué notes Gretha Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

ODD MOLLY ACTIVE WEAR drifting pants Byxor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Kari Traa SJØLVSAGT SET Ögrönlar

Ämnen: Karl Kani COLLEGE BLOCK CREW - Sweatshirt - vit rosa blå Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

ODD MOLLY horizons halterneck bikini top Badkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

KIOMI Dunjacka - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: KIOMI Stickad tröja - mottled beige Vackra billiga damkläder, KIOMI Tygbyxor - mottled grå Vackra billiga damkläder

ONLY ONLALBA HIGH NECK - blås - svart Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lacoste Sport kvinnor TENNIS - Huvtröja med dragkedja - navy blå neottia Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

ONLY ONLFSHIRA - Stickad tröja - svart cloud dancer Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lauren Ralph Lauren 152C EMB FLRL MESH CASCO Klänningar
ONLY ONLNEW SKYLAR SPRING JACKET - Tunn jacka - night sky Vackra billiga damkläder

ONLY ONLSKYRIA SKIRT - Minikjol - svart Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

ONLY T-shirt med print - bright vit femme power rosa tan Vackra billiga damkläder

OW Intimates NIGHTWEAR DRESS - Nattlinne - rosa nude Vackra billiga damkläder

Part Two Aitona CD Ögrönlar

Part Two Obelia OTW Ytterkläder

Se alla