Herrlicher SLIM - slim fit - adagio Vackra billiga damkläder GILA Jeans xdyzqp2956-Fashion Kläder

Herrlicher SLIM - slim fit - adagio Vackra billiga damkläder GILA Jeans xdyzqp2956-Fashion Kläder

Herrlicher GILA SLIM - Jeans slim fit - adagio Vackra billiga damkläder
Morris Lady Celestine Knit Ögrönlar
MOS MOSH Gilles Cargo Byxor
MyMo MIT STICKEREI - Outdoorjacka - rosa Vackra billiga damkläder

Nanso Ladies tunic, Suti

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Just Female Emeline coat Ytterkläder
New Balance PRINTED NB ICE 2E SHORT SLEEVE Ögrönlar

New Look Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Just Female Lily blazer Ytterkläder, Just Female Mathieu maxi skirt Kjolar, Just Female Nina trousers Byxor

Nike Performance MAX 3 PACK - Ankelsockor - blå grå turquise Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Just Junkies Max Of 1846 Jeans, HR, Kaffe Agnete Dress Klänningar

Nike Sportswear TECH PANT - Träningsbyxor - particle rosa svart Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Kaffe Dominque Dress Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

NN07 Orlando 1324 Ytterkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Noisy May NMLINE SKIRT - A-linjekjol - oatmeal Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Kaffe KAMALA JILLIAN PANTS - Tygbyxor - orange maple Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Kaffe Kirsa Blazer MIN 4 PCS Ögrönlar, rekryteringsprocess

Notes du Nord Iris Dress Klänningar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Oasis PEG LEG TROUSERS - Tygbyxor - navy Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Karen by Simonsen SYDNEY - Blazer - dark blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Kari Traa LISE TEE Ögrönlar, kompetensförsörjning

ODD MOLLY dolomite tunic Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Karl Lagerfeld KARL LAGERFELD Ikonik Karl All Over Print Tee Ögrönlar

Ämnen: Kenzo Trousers Special Byxor, KIOMI Kappa rock - fiery röd Vackra billiga damkläder

O'Neill LANKA MAOI SET - Bikini - vit svart Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Knowledge Cotton Apparel T shirt with all over owl print GOTS Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

ONLY ONLCORNELIA SPRING JACKET - Tunn jacka - martini olive Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lagerfeld POLO BUTTON Ögrönlar
ONLY ONLLOTUS VNECK - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder

ONLY ONLRAMONA 3 4 PIPING - Långärmad tröja - crocodile cloud dancer piping Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

ONLY Play ONPELINA HIGH NECK CURVY - Huvtröja med dragkedja - svart Vackra billiga damkläder

Opus SAUSTA - blås - milk Vackra billiga damkläder

Panos Emporio SAFARI CHARA Badkläder

Part Two Lavanda DR Klänningar

Se alla