Gestuz Tara dress MS19 Klänningar xdyzqp2809-Damkläder

Gestuz Tara dress MS19 Klänningar xdyzqp2809-Damkläder

Gestuz Tara dress MS19 Klänningar
Minus Galissa dress Klänningar
Miss Selfridge SCOOP NECK BODY - Långärmad tröja - camel exclusive Vackra billiga damkläder
Missya Bellis push up print Badkläder

Modström FLORINA - blås - fire röd Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

J. Lindeberg Janet Wool Pin Byxor
More & More Kofta - milky rosa Vackra billiga damkläder

Morris Lady Leighton Sweatshirt Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: J. Lindeberg M Cyrus hood French Terry Ögrönlar, J. Lindeberg M Steely Retro Pant Byxor, J. Lindeberg Noelle Lux Structure Klänningar

Naketano Träningsbyxor - beige Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • Foder: 100% viskos
  • Yttermaterial: 98% polyester, 2% viskos
  • Stilfull och elegant
  • Perfekt för sommarsäsongen
  • Kritstrecksrandig
Läs mer

Ämnen: J. Lindeberg Uma Stay Blk Jeans, HR, J. Lindeberg Wolger Compact Melton Ytterkläder

NEUW Studio Relaxed Jeans

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Jack & Jones JPRDAVE CHECK TRENCHCOAT Ytterkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

New Look Curves STEP HEM TEE - T-shirt - bas - dark gul Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Newline svart Warm Tights Leggings & tights

Läs mer

Ämnen: JDY JDYkvinnor WIDE POP PAPERWAIST - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, JDY JDYJUSTY - Stickad tröja - night sky melange Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Nike Performance INDY LIGHT BRA - Sport-bh - ember glow svart vit Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Nike Sportswear Sweatshirt - summit vit svart Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

JUNK de LUXE Herringbone cotton linen blz Kostymer & kavajer

Ämnen: Just Cavalli DRESS - Fodralklänning - orange Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

NN07 Rib Full zip 6289 Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Just Female Ines tee Ögrönlar

Ämnen: Just Female Mathieu dress Klänningar, Just Female Sinclair trousers Byxor

Notes du Nord Jewel Maxi Dress Klänningar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Kaffe Gaia Dress MIN 4 PCS Klänningar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Object OBJMARYguld - Stickad tröja - gibraltar sea Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Kaffe KArola Mesh Skirt Kjolar
ODD MOLLY good vibrations cardigan Ögrönlar

ODD MOLLY snow moon cardigan Ögrönlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

ONLY LORCA - Parkas - svart Vackra billiga damkläder

ONLY ONLGLAMOUR - Långärmad tröja - medium grå melange Vackra billiga damkläder

ONLY ONLNOVA 3 4 SLEEVE - blås - svart Vackra billiga damkläder

ONLY onlTALIA L S SHORT DRESS WVN Klänningar

Se alla