GANT THE REG BD Ögrönlar POPLIN GINGHAM xdyzqp2642-Herrkläder

GANT THE REG BD Ögrönlar POPLIN GINGHAM xdyzqp2642-Herrkläder

GANT THE POPLIN GINGHAM REG BD Ögrönlar
Masai Pauleen trousers Byxor
Matinique Penn Narrow Wale Corduroy Jeans
Max & Co. DADAISMO Ytterkläder

Max Mara Leisure ORLAYA Byxor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Ida Sjöstedt Faith Dress Klänningar
Mint&berry Jerseyklänning - brun svart Vackra billiga damkläder

Minus Dicte blouse Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Ilse Jacobsen JUMPSUIT Jumpsuits, Ilse Jacobsen RAIN46 Ytterkläder, Imitz Cardigan knit Heavy Ögrönlar

Missya Bangkok hipster Badkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% bomull
  • Button down krage
  • Rutigt mönster
  • Påsydd bröstficka
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: InWear Felixia Top KNTG Ögrönlar, HR, InWear Hilma Dress Klänningar

Modström MAGNOLIA PRINT - blås - blå Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

InWear Nita Skirt Kjolar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Morgan DTEL - blås - marine Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Morris Mike Button Down Shirt Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: InWear Zada Dress YE 18 Klänningar, kompetensbaserad rekrytering, IVY & OAK CROPPED - Blazer - ivory Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

MyMo Huvtröja med dragkedja - mottled light blå Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Napapijri BONTHE - Sweatshirt - blå marine Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Ivyrevel Puff Sleeve Crop Top Ögrönlar

Ämnen: IZOD 12GG PIQUE CREW NECK SWEATER Ögrönlar, kompetensförsörjning

New Era NE NEW YORK STATE HOODY NEWER Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

J. Lindeberg Damien Haggard Jeans

Ämnen: J. Lindeberg Hopper Soft G Tech Linen Kostymer & kavajer, J. Lindeberg Lowe blåsvart Jeans

Nike Performance GYM BEST - Tights - svart vit Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

J. Lindeberg W Eya Pant Luxury Track Byxor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nike Sportswear GYM HOODIE PLUS - Luvtröja - rosa Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Jack Wolfskin RIVERLAND JACKET - Träningsjacka - midnight blå Vackra billiga damkläder
NN07 Matthew 6272 Ögrönlar

Noisy May NMLINE V NECK - blås - oatmeal Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Notes du Nord Jenna Flower Skirt Kjolar

Object OBJMORGAN SEASONAL - Stickad tröja - blå spruce gardenia Vackra billiga damkläder

ODD MOLLY high life polo Ögrönlar

ODD MOLLY sunday drive sweater Ögrönlar

Se alla