French Connection VNCK DRESS Klänningar AVENTINE JERSEY xdyzqp2475-Damkläder

French Connection VNCK DRESS Klänningar AVENTINE JERSEY xdyzqp2475-Damkläder

French Connection AVENTINE JERSEY VNCK DRESS Klänningar
Mango Man Slim fit floral print shirt Ögrönlar
Marc O'Polo JERSEY-TOP ROUND-NECK - Linne - fresh peach Vackra billiga damkläder
Marciano by GUESS NOT TOP Ögrönlar

Masai Bahati top Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

HOLZWEILER KYLE Shirtjacket Ögrönlar
Masai Gisan tunic Ögrönlar

Masai Neoba dress Klänningar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Homeboy JADA HOOD - Luvtröja - grå heather Vackra billiga damkläder, Hope Brave Shirt Ögrönlar, Hope Fifty Shirt Ytterkläder

Max & Co. CRESCITA Kjolar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% viskos
  • Omlottklänning
  • Modern design
  • Feminin siluett
  • Djup V-ringning
Läs mer

Ämnen: Hope Splash Shirt Ögrönlar, HR, Hope Wom Parka Ytterkläder

Max Mara Leisure PASTE Sweatshirts

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

HUGO Henry182 Kostymer & kavajer

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mint&berry SET - Bikini - vit Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Minus Galissa dress Klänningar

Läs mer

Ämnen: Hummel HMLHEATHER JACKET Ytterkläder, kompetensbaserad rekrytering, Hummel HMLRADLER BOARD SHORTS Badkläder, rekryteringsprocess

Missguided Randigt bikiniset med utskurna detaljer

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Missya Linett top wire Badkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Hunkemöller Sunset Dream Low Rio (AYR) Badkläder

Ämnen: Hunkydory Lois Knit Ögrönlar, kompetensförsörjning

Monki MOA SHIRTDRESS - Skjortklänning - dark blå gul Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Icebreaker Wmns Muster Crewe Sweater Ögrönlar

Ämnen: Ida Sjöstedt Chris Jacket Ytterkläder, Ida Sjöstedt Wonder Top Ögrönlar

Moss Copenhagen CAROL MIRAM DRESS - Maxiklänning - poppy röd Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

InWear Hara Dress Klänningar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nanso Ladies shirt, Flammu Ögrönlar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

InWear Senga Top LW Ögrönlar
New Balance PRINTED NB ICE 2E SINGLET Ögrönlar

New Look RICKY STRIPE POCKET OHEAD - blås - gul Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Nike Performance Funktionströja - vit svart Vackra billiga damkläder

Nike Sportswear HOODIE LOGO TAPE PLUS - Huvtröja med dragkedja - indigo force university röd Vackra billiga damkläder

NN07 Noho 1317 Byxor

Noisy May NMPOWER PINSTRIPE PANTS - Tygbyxor - night sky vit Vackra billiga damkläder

Se alla