Filippa Kim Structure Ytterkläder K Coat xdyzqp2309-Damkläder

Filippa Kim Structure Ytterkläder K Coat xdyzqp2309-Damkläder

Filippa K Kim Structure Coat Ytterkläder
Line of Oslo Romy flower Klänningar
Lotto ATHLETICA - Träningsjacka - rosa salt Vackra billiga damkläder
Lyle & Scott Sport Bremner Track Top Ögrönlar

Mads Nørgaard Cotton Rib Mel Stelt Insert Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Gina Tricot Monique bikini brief Badkläder
MAERZ Muenchen Stickad tröja - navy Vackra billiga damkläder

Mango LUNA - Kappa rock - svart Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Glamguldus Stickad tröja - röd lila lilac Vackra billiga damkläder, Grace STREIFEN - Stickad tröja - lemon Vackra billiga damkläder, Guess ICON - Långärmad tröja - true vit Vackra billiga damkläder

Marciano by GUESS MALVINA LEATHER PLEATED SKIRT Kjolar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 65% ull, 30% polyamid, 5% otherfibres
  • Ullblandning som ger extra värme och komfort som tar dig igenom de kalla månaderna.
  • Fallande axelsömmar
  • Tål ej maskin- eller handtvätt
  • Kemtvätt rekommenderas
Läs mer

Ämnen: Hackett AMR LOGO T Ögrönlar, HR, Haikure OREGON - Jeans slim fit - old blå denim vintage Vackra billiga damkläder

Masai Bambi top Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Halti Vamos M middlayer shirt Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Masai Goella tunic Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Masai Pauleen trousers Byxor

Läs mer

Ämnen: Helly Hansen CAPTAINS RAIN PARKA Ytterkläder, kompetensbaserad rekrytering, Helly Hansen SVALBARD PARKA Ytterkläder, rekryteringsprocess

Matinique Trostol BC Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Max & Co. PASSANTE Jumpsuits

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Hey Honey SWEATER GOOD TO GO - Sweatshirt - fiery röd Vackra billiga damkläder

Ämnen: Hilfiger Collection FLAG PATCHWORK DOWN JACKET Ytterkläder, kompetensförsörjning

MINKrosa MADDIE FRILLY HEM - Stickad tröja - emerald Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

HOLZWEILER ANNA Print Sweat Ögrönlar

Ämnen: HOLZWEILER IAN Knit Ögrönlar, HOLZWEILER SUBLIME Knit Light grå Melange Ögrönlar

Miss Selfridge Kappa rock - camel Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Hope Tribe Dress Klänningar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Missya Caz shorts Badkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Hummel CLASSIC BEE WO ZEN ZIP JACKET Sweatshirts
Monki ELSE - Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläder

Morris Lady Deauville Brit Blazer Ytterkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Moshi Moshi Mind bella swimsuit Badkläder

Nanso Ladies shirt, Keidas Ögrönlar

New Balance WINDCHEATER 2.0 JACKET Ytterkläder

New Look WELT POCKET SKIRT - A-linjekjol - dark grön Vackra billiga damkläder

Se alla