Even&Odd blås Vackra billiga damkläder - khaki xdyzqp2160-Fashion Kläder

Even&Odd blås Vackra billiga damkläder - khaki xdyzqp2160-Fashion Kläder

Even&Odd blås - khaki Vackra billiga damkläder
Lee Jeans Volume sweatshirt Ögrönlar
Les Deux W&B Coat Montana Ytterkläder
Lexington Clothing Rae Sweatshirt Ögrönlar

Limited Sports SOHO - T-shirt med print - svart vit popstar Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

GAP Skjortklänning - vintage palm Vackra billiga damkläder
Lindbergh Suede jacket Ytterkläder

Lipstick boutique KAYLA - Cocktailklänning - burgundy Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: GAP Träningsbyxor - beach plum Vackra billiga damkläder, GAP V-DRAPEY UTILITY - Skjorta - röd combo Vackra billiga damkläder, Gerry Weber BLOUSE TOP, WORKED W Ögrönlar

M Missoni M Missoni SLEEVES LONG DRESS Klänningar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Gestuz Agnes jeans ZE4 16 Jeans, HR, Gestuz Baxtor dress SO18 Klänningar

Mads Nørgaard Seersucker Check Dreamella Klänningar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Gestuz Elsie wrap dress ZE2 18 Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mammut ULTIMATE HOODED JACKET kvinnor - Softshelljacka - candy Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Marc O'Polo CARDIGAN WITH HOOD - Kofta - mercury melange Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Gestuz Margaret dress SO18 Klänningar, kompetensbaserad rekrytering, Gestuz Obia blazer SO19 Ytterkläder, rekryteringsprocess

Marciano by GUESS GEORGIANA BLOUSE Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Masai Bahati top Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Gestuz lilata wrap dress MS18 Klänningar

Ämnen: Gina Tricot ESTER BLOUSE - blås - grön Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Masai Goranka tunic Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Gina Tricot ULRIKA - Luvtröja - khaki grön Vackra billiga damkläder

Ämnen: Gossard PLUNGE - Bygel-bh - eclipse Vackra billiga damkläder, GUESS Jeans KIN JACKET Ytterkläder

Mavi LEXY - Jeans Skinny Fit - dark brushed sporty Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Halti Vuoksi M short Pants Byxor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Max Mara Leisure 2ROVIGO Badkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Helly Hansen Fleecejacka - navy Vackra billiga damkläder
Mint&berry Fodralklänning - windsor wine Vackra billiga damkläder

Minus Galissa blouse Ögrönlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Missguided CABLE JUMPER - Stickad tröja - gul Vackra billiga damkläder

Missya Smilla dress Sov och loungeplagg

More & More Stickad tröja - sand Vackra billiga damkläder

MOS MOSH Blitz Tee LS Ögrönlar

Se alla