Even&Odd active Huvtröja med dragkedja light grå Vackra billiga damkläder - xdyzqp2142-Fashion Kläder

Even&Odd active Huvtröja med dragkedja light grå Vackra billiga damkläder - xdyzqp2142-Fashion Kläder

Even&Odd active Huvtröja med dragkedja - light grå Vackra billiga damkläder
Lee Jeans LUKE Byxor
Lee RIDER JACKET - Jeansjacka - get dark Vackra billiga damkläder
Lexington Clothing Cooper Hood Ögrönlar

Libertine Libertine Fair Byxor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

GAP Långärmad tröja - röd delicious Vackra billiga damkläder
Lindbergh Ditsy shirt L S Ögrönlar

Line of Oslo Fanny satin Klänningar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: GAP ROLL FRONT OPEN THIRD - Kofta - oatmeal heather Vackra billiga damkläder, GAP Skjorta - bike Vackra billiga damkläder, GAP SPRING 2019 POPLIN Ögrönlar

Lyle & Scott Sport Attaquer Jacket Ytterkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Gerry Weber BLOUSE SHORT SLEEVE Ögrönlar, HR, Gerry Weber Edition JACKET KNITWEAR Ytterkläder

Mads Nørgaard Fine Line Segat Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Gestuz Amali dress MA18 Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Maidenform COMFORT DEVOTION - Bygel-bh - svart body beige Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Mango Man Slim fit floral print shirt Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: Gestuz Galica dress SO18 Klänningar, kompetensbaserad rekrytering, Gestuz Kalina dress ZE2 18 Klänningar, rekryteringsprocess

Marc O'Polo LONGSLEEVE - Stickad tröja - raw alabaster Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Marie Jo MONICA Badkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Gestuz Roy blazer MA18 Ytterkläder

Ämnen: Gestuz Soffy pants MS18 Byxor, kompetensförsörjning

Masai Dot top Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Gina Tricot Hi waist short denim skirt Kjolar

Ämnen: Gina Tricot Mindy swimsuit Badkläder, Glamguldus Curve EXCLUSIVE WRAP BACK - Stickad tröja - lilac Vackra billiga damkläder

Matinique Las CM 2 Byxor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Hackett SNOW MULTI Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Max & Co. DENOTATO Kjolar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

HAN Kjøbenhavn Track Dress Ytterkläder
Milk It Vintage Blått leopardmönstrat set med fritidsskjorta och shorts

Minus Alvida jacket Ytterkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Miss Selfridge CABLE SLEEVE BARDOT - Stickad tröja - grön Vackra billiga damkläder

Missya Como swimsuit Badkläder

Monki LENE - Stickad tröja - röd Vackra billiga damkläder

Morris Lady Joelle F Fur Jacket Ytterkläder

Se alla