Desigual GEORGINA Ögrönlar TS xdyzqp1642-Damkläder

Desigual GEORGINA Ögrönlar TS xdyzqp1642-Damkläder

Desigual TS GEORGINA Ögrönlar
Jack & Jones JPRBECKER JACKET Ytterkläder
JDY JDYHERO PANT - Tygbyxor - sky captain Vackra billiga damkläder
JUNK de LUXE Flock print logo tee Ögrönlar

Just Female Ines skirt Kjolar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Even&Odd Jeansshorts - blå denim Vackra billiga damkläder
Just Junkies Jeff svart Jeans

Kaffe JILLIAN CAPRI PANTS - Shorts - dusty jade Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Even&Odd SET - Bikini - svart Vackra billiga damkläder, Even&Odd Stickad tröja - blå gul Vackra billiga damkläder, Even&Odd Sweatshirt - nude Vackra billiga damkläder

Kari Traa rosa HOOD Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 95% viskos, 5% elastan
  • Bohemisk look
  • Mjuk och bekväm
  • Mönstrad
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
Läs mer

Ämnen: Falke kvinnor Paper Flower SO Strumpor & tights, HR, Fall Winter Spring Summer Gina Ögrönlar

KIOMI Jeans bootcut - svart Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Fashion Union AITHE - Maxiklänning - gul Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Knowledge Cotton Apparel Printed Owl Shirt Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

LASCANA Push up-bh - svart Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Fila CARISSA CREW - Sweatshirt - shaded spruce svart bright vit Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, FILA NANTALE TRACK JACKET Ögrönlar, rekryteringsprocess

Lauren Ralph Lauren FAUX SHEARLING FX SHEARLING BOMBER Ytterkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Lauren Ralph Lauren Print Twill Shirtdress Klänningar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Filippa K Cutout V neck Dress Klänningar

Ämnen: Filippa K Jersey Tie Blouse Ögrönlar, kompetensförsörjning

Lauren Ralph Lauren Two Tone Crepe Dress Klänningar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Filippa K M. Viktor Bomber Jacket Ytterkläder

Ämnen: Filippa K Scoop Neck Jersey Tank Ögrönlar, Filippa K Soft Sport Nora Hooded Down Jacket Ytterkläder

Lee MOM - Jeansshorts - off vit Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

FIVEUNITS Kylie 285 Crop Flash Byxor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Lexington Clothing Grace Dress Klänningar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Frank Dandy 3 Pack Legend Organic Boxer Boxershorts
Libertine Libertine Yale Klänningar

Lindbergh Waist coat for checked suit Kostymer & kavajer

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lollys Laundry Morning Skirt Kjolar

Lyle & Scott Sport Ultra Stretch Run Jacket Ytterkläder

Mads Nørgaard Recycled Mix Teasy Ögrönlar

Mango HOURS - Vinterkappa -rock - svart Vackra billiga damkläder

Se alla