Deha HOODED - - soft rosa Vackra billiga damkläder Luvtröja xdyzqp1475-Fashion Kläder

Deha HOODED - - soft rosa Vackra billiga damkläder Luvtröja xdyzqp1475-Fashion Kläder

Deha HOODED - Luvtröja - soft rosa Vackra billiga damkläder
InWear Nirren Dress Klänningar
IVY & OAK AMERICAN SHOULDER DRESS - Maxiklänning - rusty röd Vackra billiga damkläder
Ivyrevel Longline Jacket Ytterkläder

J. Lindeberg Cyprus Stretch Nylon Ytterkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Ellesse EL MONTURA Ögrönlar
J. Lindeberg Mallory Washed Silk Ögrönlar

J.CREW VINTAGE - Tygbyxor - navy Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Ellesse EL TRIO Ytterkläder, Ellesse SANATRA - Träningsbyxor - anthracite Vackra billiga damkläder, Elomi MATILDA PLUNGE BRA - Bygel-bh - petrol Vackra billiga damkläder

JUNK de LUXE Cotton linen waistcoat Kostymer & kavajer

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Esprit blås - navy Vackra billiga damkläder, HR, Esprit Bodywear kvinnor Nightshirts Sov och loungeplagg

Just Female Jackie fake fur coat Ytterkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Esprit Casual Jackets outdoor woven Ytterkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Just Junkies Sam Stripe Badkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Kaffe KAjama Blouse Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: Esprit Collection STUD - Långärmad tröja - off vit Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Esprit JAMILA BRAZILIAN HIPSTER - String - peach Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Kappa ESTHER - Träningsbyxor - grå melange Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Karl Lagerfeld KARL LAGERFELD Karl X Kaia Cropped T Shirt Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Eton blå Herringbone Flannel Shirt Ögrönlar

Ämnen: Evans PRINTED FULL BRIEF 3 PACK - Briefs - svart vit Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

KIOMI T-shirt med print - cloud dancer svart Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Even&Odd blås - khaki Vackra billiga damkläder

Ämnen: Even&Odd Jeanskjol - brun Vackra billiga damkläder, Even&Odd Luvtröja - grå grön Vackra billiga damkläder

Lauren Ralph Lauren CAELA - Shorts - navy Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Fall Winter Spring Summer Christine Cashmere Byxor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Lauren Ralph Lauren NOTCH COLLAR SET - Pyjamas - vit Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Femilet BORA SW BEACH. TUNIC Badkläder
Lauren Ralph Lauren Swimwear SOLID HIPSTER LOGO PLATE Badkläder

Lee ELLY - Jeans slim fit - marble Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lee MARION STRAIGHT - Jeans straight leg - one wash Vackra billiga damkläder

Lexington Clothing Harlow Sweater Ögrönlar

Limited Sports SKORT SAFFIRA - Sportkjol - svart Vackra billiga damkläder

Line of Oslo Betsy Ögrönlar

Se alla