3.1 Phillip Lim dot ruffle dress Klänningar Painted LS xdyzqp142-Damkläder

3.1 Phillip Lim dot ruffle dress Klänningar Painted LS xdyzqp142-Damkläder

3.1 Phillip Lim LS Painted dot ruffle dress Klänningar
Dr. Denim Iggy Regular Shirt Ögrönlar
Dreimaster Sweatshirt - navy grå melange Vackra billiga damkläder
Edc by Esprit Parkas - light khaki Vackra billiga damkläder

Ellesse EL AVIUM Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Björn Borg LEO SEANNA SOFT - Triangel-bh - frappe Vackra billiga damkläder
Ellesse SASSARI - Luvtröja - light blå Vackra billiga damkläder

Esprit BROOME - T-shirt-bh - dark grå Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Björn Borg SHORTS BB VALENTINE 1p Boxershorts, Björn Borg TANK - Funktionströja - svart cerise Vackra billiga damkläder, blåer GIUBBINI CORTI IMBOTTITO - Dunjacka - svart Vackra billiga damkläder

Esprit TURTLENECK - Stickad tröja - light grå Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% siden
  • Omlott framtill
  • Puffärmar
  • V-ringning
  • Tål ej maskin- eller handtvätt
  • Kemtvätt rekommenderas
Läs mer

Ämnen: Boohoo Nudefärgad bikini i krinklat tyg, HR, Boss Athleisure Wear Poody Ögrönlar

Even&Odd blås - röd Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

BOSS Business Wear Denaka Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Even&Odd Sweatshirt - gul Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Fall Winter Spring Summer Veronika Klänningar

Läs mer

Ämnen: BOSS Business Wear Risadal Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, BOSS Business Wear Telareama Byxor, rekryteringsprocess

Fila Petite BRONTE TRACK JACKET - Träningsjacka - svart bright vit Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Filippa K KELLY - Shorts - navy Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Boss Casual Wear guldgue Ytterkläder

Ämnen: Boss Casual Wear Wailes Ögrönlar, kompetensförsörjning

Filippa K Soft Sport Classic Shiny Brief Badkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Brixtol Textiles Frank Ögrönlar

Ämnen: Bruun & Stengade BS Carlo Ytterkläder, Bruun & Stengade Gatto Kostymer & kavajer

Fransa ZUVIC - Stickad tröja - rosa yarrow melange Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

BUSNEL Minette skirt Kjolar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Freequent LIZY FLAröd - Tygbyxor - navy blazer röd Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

By Malene Birger IMENIO Ögrönlar
French Connection SEBILLE FAUX FUR CLRBLOCK COAT Ytterkläder

GANT G1. PRINTED WIDE V NECK Ögrönlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

GANT O1. TP BC INDIGO CHECK REG BD Ögrönlar

GANT PASTEL CHECK SWIM SHORTS C.F. Badkläder

GAP LUXE - Långärmad tröja - vit Vackra billiga damkläder

Gerry Weber Edition JEANS LONG

Se alla