Cream Dress Klänningar Elodie xdyzqp1309-Damkläder

Cream Dress Klänningar Elodie xdyzqp1309-Damkläder

Cream Elodie Dress Klänningar
HUGO Fivani 1 Ytterkläder
Hummel HMLLINCOLN T SHIRT S S Ögrönlar
Hunkemöller Spot Chance BS Badkläder

Icebreaker Wmns Helix LS Zip Ytterkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Dockers ALPHA JOGGER 360 BURMA grå + Byxor
Ilse Jacobsen RAINCOAT Ytterkläder

InWear IW50 04 Hutton Shirt Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Dguldthy Perkins BUTTON THROUGH CARDI - Kofta - cream Vackra billiga damkläder, Dguldthy Perkins CRINKLE - Skjorta - ochre Vackra billiga damkläder, Dguldthy Perkins Curve SHOWCASE NATALIE MAXI DRESS - Festklänning - coral Vackra billiga damkläder

Ivyrevel IVY LONG SLEEVE JERSEY DRESS Klänningar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Dguldthy Perkins PEBBLES CASH STATEMENT WRAP BACK - Stickad tröja - blåsh Vackra billiga damkläder, HR, Dguldthy Perkins SHEEröd NECK - blås - khaki Vackra billiga damkläder

J. Lindeberg Daniel Flannel Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Dr. Denim Otis Byxor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

J. Lindeberg Palma Stretch Silk Kjolar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Jack & Jones JPRBECKER JACKET Ytterkläder

Läs mer

Ämnen: Dreimaster MIT STICKEREI - Jerseyklänning - vit Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Dreimaster T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

JDY JDYMATHISON NOOS - Stickad tröja - guld Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Just Female Alex skirt Kjolar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Edc by Esprit PLAY PANTS - Tygbyxor - NAVY Vackra billiga damkläder

Ämnen: Edc by Esprit Stickad tröja - light grå Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Just Female Ridari knit Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Ellesse EL BERTONI Byxor

Ämnen: Ellesse EL MARONO Ögrönlar, Ellesse EL RODELLA Ögrönlar

Kaffe Pamela Mesh Blouse Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Esprit Bodywear kvinnor Bras with wire BH ar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Kari Traa SUNDVE TIGHTS Leggings & tights

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Esprit Collection DRESS - Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder
KIOMI Stickad tröja - petrol Vackra billiga damkläder

Lacoste LIVE Sweatshirt - methylene Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lauren Ralph Lauren Button Sleeve Cotton Top Ögrönlar

Lauren Ralph Lauren Officer's Jacket Ytterkläder

Lauren Ralph Lauren Tropical Print Linen Blend Top Ögrönlar

Lee Jeans BOYFRIEND SHORT

Se alla