Cheap Monday Pixel blå Shorts Sonic Shorts xdyzqp1142-Herrkläder

Cheap Monday Pixel blå Shorts Sonic Shorts xdyzqp1142-Herrkläder

Cheap Monday Sonic Shorts Pixel blå Shorts
Halti Prime W set Ögrönlar
Helly Hansen HIGHLANDS JACKET Ytterkläder
Hey Honey KNOT - T-shirt med print - lila Vackra billiga damkläder

HOLZWEILER ALICE Jeans AW18 Jeans

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Desigual VEST ERIKA Klänningar
Hope Champ Hoodie Ögrönlar

Houdini POWER HOUDI - Fleecejacka - last round röd Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Desigual VEST LIRICAA Klänningar, Desigual VEST MONIQUE Klänningar, Desigual VEST ONAWA Klänningar

Hunkemöller Shore Game Demi PW Badkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% organiccotton
  • Styla tillsammans med sneakers för en trendig look
  • Blekt tvätt
  • Medium rise waist
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: Diadora TECHFIT - T-shirt med print - röd virtual rosa Vackra billiga damkläder, HR, Diana Orving Rib Neck Dress Klänningar

Icebreaker Wmns Siren Tank Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Diane von Furstenberg L S SHIRT DRESS Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Imitz Casual dress Klänningar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

InWear Nirren Dress Klänningar

Läs mer

Ämnen: Didriksons TUBA USX JKT Ytterkläder, kompetensbaserad rekrytering, Diesel Men BMOWT JUST B T SHIRT Ögrönlar, rekryteringsprocess

IVY & OAK DRESS - Cocktailklänning - svart Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

IZOD DOBBY STRIPE SHIRT Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Diesel kvinnor D STACIE DRESS Klänningar

Ämnen: Diesel kvinnor T OVERY A T SHIRT Ögrönlar, kompetensförsörjning

J. Lindeberg Kian Full Zip Tour Merino Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

DKNY Intimates MODERN RACERBACK LONGLINE BRALETTE - Topp - peony Vackra billiga damkläder

Ämnen: Dockers ALPHA ICON LS guldSMITH P POPL Ögrönlar, Dguldthy Perkins BENGALINE - Tygbyxor - grå Vackra billiga damkläder

JDY JDYDELIGHT - Kofta - dark grå melange Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Dguldthy Perkins ROLL - blås - rosa Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

JUNK de LUXE Military shorts Shorts

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Dreimaster blås - svart Vackra billiga damkläder
Just Female Melina blazer Ytterkläder

Kaffe Debbie Checked Blouse Ögrönlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Kaffe Ninette Dress Klänningar

Kari Traa TOVE MIDLAYER Ytterkläder

KIOMI TALL Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Lady Avenue Bamboo Short sleeve Nightdress Sov och loungeplagg

Se alla