By Malina Shirly blazer Ytterkläder xdyzqp975-Damkläder

By Malina Shirly blazer Ytterkläder xdyzqp975-Damkläder

By Malina Shirly blazer Ytterkläder
Gestuz Aia pants SO18 Byxor
Gestuz Hally long cardigan MS18 Ögrönlar
Gestuz Rollo ls tee ZE3 18 Ögrönlar

Gina Tricot HANNIS BUTTON DOWN DRESS - Maxiklänning - vit svart Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Designers Remix Ernest Pants Byxor
Guess BRALETTE - Topp - jet svart frost Vackra billiga damkläder

Halti Huurre W XCT jacket Ytterkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Designers Remix Kristen Jumpsuit Jumpsuits, Designers Remix Lili Sweater Ögrönlar, Designers Remix Melody Off shoulder Ögrönlar

Herrlicher PITCH SLIM CROPPED - Jeans Skinny Fit - pole blå Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Designers Remix Vicki Check Ögrönlar, HR, Desigual BIKI ELODIE Badkläder

HOLZWEILER BOAR Knit Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Desigual blåS FACES Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Hope Fix Shirt Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

HUGO Fivani 1 Ytterkläder

Läs mer

Ämnen: Desigual DENIM MIAMI Jeans, kompetensbaserad rekrytering, Desigual FAL RIDDIM Kjolar, rekryteringsprocess

Hummel hmlROONIE RAIN COAT Ytterkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Hunkydory Pauline Knit Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Desigual TS ALMA Ögrönlar

Ämnen: Desigual TS DAlila Ögrönlar, kompetensförsörjning

Ida Sjöstedt Selena Dress Klänningar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Desigual VEST ALOHA Klänningar

Ämnen: Desigual VEST DENVER Klänningar, Desigual VEST KARUKA Klänningar

InWear Yoki Tshirt Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Diana Orving Layeröd Caftan Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Ivyrevel Sharp Shoulder Denim Jacket Ytterkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Didriksons DAGNY WNS PARKA Ytterkläder
J. Lindeberg Janet Wool Pin Byxor

J. Lindeberg Vall Tailoröd Wool Klänningar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

JDY JDYCHLOE TEDDY JACKET - Vinterjacka - ponderosa pine Vackra billiga damkläder

JUNK de LUXE Popup organic cotton sweat Ögrönlar

Just Female Nina trousers Byxor

Kaffe Holly Shirt Ögrönlar

Se alla