BOSS Big & B Jalfo Ytterkläder grön Tall xdyzqp809-Herrkläder

BOSS Big & B Jalfo Ytterkläder grön Tall xdyzqp809-Herrkläder

BOSS grön Big & Tall B Jalfo Ytterkläder
GANT O1. 2 PACK BLOCK STRIPE GIFT BOX Strumpor
GANT O2. BROIDERIE ANGLAISE DRESS Klänningar
GANT OP2. BOW BACK 3 4 SLEEVE TOP Ögrönlar

GAP EXCL AMERICANA CREW Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Cream Naia o neck tank top Ögrönlar
GAP SLIM LINEN PANT Byxor

Gerry Weber Edition T SHIRT LONG SLEEVE Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Cream Tilde jacket long sleeve Ytterkläder, Cream Zagil dress Klänningar, Cross Sportswear BOMBER JACKET - Outdoorjacka - old rosa Vackra billiga damkläder

Gestuz Reese culottes AO18 Byxor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% polyamid
  • Bekväm passform
  • Helfodrad och vadderad
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
Läs mer

Ämnen: Dale of Norway Cortina basic feminine jacket Ögrönlar, HR, Davida Cashmere Flounce Sleeve O neck Ögrönlar

Gina Tricot Hind jumpsuit Jumpsuits

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Day Birger et Mikkelsen Day Chaal Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

GUESS Jeans AIDA TOP Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Halti Prime W set Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: Day Birger et Mikkelsen Day Holy Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, Day Birger et Mikkelsen Day Likes Klänningar, rekryteringsprocess

Helly Hansen W DUNLOE JACKET Ytterkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Hilfiger Collection HC FRONT PANEL INSERT SWEATSHIRT Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Day Birger et Mikkelsen Day Sultana Kjolar

Ämnen: Decoy DECOY tights mesh 30 den Strumpor & tights, kompetensförsörjning

HOLZWEILER POCHARD Dress Klänningar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Designers Remix Bahamas Swimsuit Badkläder

Ämnen: Designers Remix Erin Layer Skirt LB Kjolar, Designers Remix Jael Skirt Kjolar

Hummel HMLGUY SWEATSHIRT Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Desigual ALEGRA - Långärmad tröja - vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Hunkemöller THERESA - String - limoges Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Desigual CAM GEORGINA Ögrönlar
Ida Sjöstedt Faith Dress Klänningar

InWear Fillucca Drape Dress KNTG Klänningar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

InWear VOLTAIRE - Långärmad tröja - röd ochre Vackra billiga damkläder

Ivyrevel Sleeveless Ivy Top Ögrönlar

J. Lindeberg Justin 140s Platinum Kostymer & kavajer

J. Lindeberg Ysabel Silk Jacquard Klänningar

Se alla