BIDI MORA TECH - Sportkjol - rosa Vackra billiga damkläder BADU SKORT xdyzqp642-Fashion Kläder

BIDI MORA TECH - Sportkjol - rosa Vackra billiga damkläder BADU SKORT xdyzqp642-Fashion Kläder

BIDI BADU MORA TECH SKORT - Sportkjol - rosa Vackra billiga damkläder
FRAME DOUBLE POCKET PEPLUM BLOUSE Ögrönlar
Fröd Perry ENLARGED CHECK SHIRT Ögrönlar
Freeman T. Porter ALEXA CROPPED - Jeans slim fit - röd Vackra billiga damkläder

French Connection GLASS STRETCH TROUSER Byxor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Columbia CSC™ PIGMENT TEE - T-shirt med print - mineral rosa Vackra billiga damkläder
Ganni Flynn Lace Kjolar

GANT ICON HODDIE DRESS - Vardagsklänning - royal rosa Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Columbia silver Ridge™ II Cargo Pant Byxor, Columbia Triple Canyon™ Fall Hiking Pant Byxor, Comma casual identity Kofta - rosa Vackra billiga damkläder

GANT OP1. TP SPORT SHORTS Shorts

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Coster Copenhagen Dress w. embroideröd stars Klänningar, HR, Coster Copenhagen Moss crepe top w. Branch print & st Ögrönlar

GAP FR XLS ATHL LOGO FZ Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Coster Copenhagen Sweater in mohair w. high neck Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

GAP Stickad klänning - svart Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Gestuz Aia pants SO18 Byxor

Läs mer

Ämnen: Craft EAZE HOTPANT TIGHTS W Shorts, kompetensbaserad rekrytering, Craft NANOWEIGHT TEE M Ögrönlar, rekryteringsprocess

Gestuz Kelly swimsuit Badkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Gestuz Taiba emb jacket MA18 Ytterkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Cream Cassandra Skirt Kjolar

Ämnen: Cream Danna Shirt Ögrönlar, kompetensförsörjning

Gipsy FAMOS - Skinnjacka - röd Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Cream LIALA DRESS - Stickad klänning - melon sorbet Vackra billiga damkläder

Ämnen: Cream Monique Skirt Kjolar, Cream Soffie Jumpsuit Jumpsuits

Heidi Klum Intimates PLUNGE BRA BH ar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Dale of Norway Solfrid feminine jacket Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

HIIT TAPED HIGHLIGHT JOGGER - Träningsbyxor - blå Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Day Birger et Mikkelsen Day kvinnor Kjolar
HOLZWEILER KYLE Shirtjacket Ögrönlar

Hope Split Puff Dress Klänningar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Hummel HMLFAY SEAMLESS TOP Ögrönlar

Hunkydory Adie Tartan Ögrönlar

Ida Sjöstedt Macaron Dress Klänningar

InWear Hilma Shirt Ögrönlar

Se alla