ASICS PRACTICE SHORT - Träningsshorts brilliant vit Vackra billiga damkläder - xdyzqp475-Fashion Kläder

ASICS PRACTICE SHORT - Träningsshorts brilliant vit Vackra billiga damkläder - xdyzqp475-Fashion Kläder

ASICS PRACTICE SHORT - Träningsshorts - brilliant vit Vackra billiga damkläder
Fall Winter Spring Summer Veronika Klänningar
Fila LANDERS HOODED - Luvtröja - rosa tint eggfrog mushroom Vackra billiga damkläder
Filippa K Crinkle Blouse Ögrönlar

Filippa K M. Tim Washed Striped Shirt Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Camano kvinnor SOFT SOCKS 4 PACK - Strumpor - colour box Vackra billiga damkläder
Filippa K Tuxedo Sleeveless shirt Ögrönlar

FIVEUNITS Penelope 342 Adore, Jeans Jeans

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Casall Exhale 7 8 tights Leggings & tights, Casall Lace bikini top Badkläder, Casall Rib racerback Ögrönlar

Freeman T. Porter ALEXA - Jeans slim fit - dark blå denim Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Champion AMERICAN CLASSICS - Tights - oxi grå melange Vackra billiga damkläder, HR, Champion CREWNECK - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

French Connection I DON'T SPEAK FRENCH SSLV TEE Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Champion Reverse Weave CROPPED CREWNECK - Sweatshirt - blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Ganni rosaburg Crepe Klänningar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

GANT O1. 2 PACK BLOCK STRIPE GIFT BOX Strumpor

Läs mer

Ämnen: Chantelle HEDONA - Briefs - rosa fumee Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Cheap Monday Ally blå Gem Jeans, rekryteringsprocess

GANT O2. LOGO C NECK DRESS Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

GANT THE BROADCLOTH BANKER - Skjorta - air Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Cheap Monday Neo trousers svart Byxor

Ämnen: Cheap Monday Slim Freedom grå Jeans, kompetensförsörjning

GAP MIDI - Vardagsklänning - blå Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Ciso CAPRI - Shorts - vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: Columbia Cold Fighter™ Mid Jacket Ytterkläder, Columbia POURING ADVENTURE JACKET - Hardshelljacka - svart Vackra billiga damkläder

Gestuz Floria long shirt MS18 Klänningar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Coster Copenhagen Laminee plissé skirt Kjolar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Gestuz Samin dress SO18 Klänningar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Cotton On Body BOYFRIEND - Pyjamasögrönl - grå marle Vackra billiga damkläder
Gina Tricot Monique bikini brief Badkläder

Hackett AMR MULTI RUGBY Ögrönlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Heidi Klum Intimates BALCONNET BH ar

Hilfiger Collection BE BOLD JERSEY TEE, Ögrönlar

HOLZWEILER MYRTHA Jumpsuit Jumpsuits

Hope Zone Trouser Byxor

Se alla