Mads Recycled Mix Ögrönlar Nørgaard Teasy xdyzqp4177-Damkläder

Mads Recycled Mix Ögrönlar Nørgaard Teasy xdyzqp4177-Damkläder

Mads Nørgaard Recycled Mix Teasy Ögrönlar
Pulz Jeans Henrietta L S Dress Klänningar
Puma Wild Pack I kamouflagemönster
Puma FEEL IT - Tights - ponderosa pine Vackra billiga damkläder

PUMA Retro Track Jacket Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Morris Joelle Fur Jacket Ytterkläder
R H Studio Square Dress Ögrönlar

Rag & bone SAM STRIPE CREW Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Morris Lady Jacalyn Tee Ögrönlar, Morris Lady Lexie Tee Ögrönlar, Morris Lloyd Spead Collar Shirt Ögrönlar

Reebok Classics Classics Vector LS Tee Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 55% recycelte polyester, 45% recycelte bomull
  • Återvunnen polyester tillverkas av kasserade plastflaskor som omvandlas till garn, vilket bidrar till minskning av luft-, vatten- och markföroreningar.
  • Rund halsringning
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C i program för skonsam tvätt. Halvfull maskin med kort centrifugering rekommenderas
Läs mer

Ämnen: MOS MOSH Naomi Glam Tropic Byxor, HR, MOS MOSH Victoria Glam Flower Pant Jeans

Reebok ThermoWarm Jogger Joggingbyxor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

MyMo Huvtröja med dragkedja - mottled light blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Résumé Marley dress Klänningar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Röhnisch ALL WEATHER PARKA Ytterkläder

Läs mer

Ämnen: Nanso Ladies dress, Flammu Klänningar, kompetensbaserad rekrytering, Nanso Ladies shirt, Vinoruutu Ögrönlar, rekryteringsprocess

Russell Athletic RU ANGELES STRIPED TRCK JCKT Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

S.Oliver Trenchcoat - taupe Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

New Balance CAPTIVATE HOODIE - Luvtröja - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: New Balance RALLY COURT SKORT - Sportkjol - vit Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Salomon OUTLINE JKT W Ytterkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

New Look Curves SELF STRIPE SHOULDER CAMI - blås - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: New Look JODIE WRAP CAMI - Linne - svart Vackra billiga damkläder, New Look SPOT - blås - svart pattern Vackra billiga damkläder

Samsøe & Samsøe Stefan Jean 7737 Jeans

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nike Performance FLEX 2-IN-1 SHORT - Träningsshorts - svart vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

SAVAGE X FENTY DEMI CUP BRA - Bygel-bh - desert Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Nike Performance SEAMLESS LIGHT BRA - Sport-bh - rosa rise vit Vackra billiga damkläder
Schmuddelwedda ANORAK - Regnjacka - gul Vackra billiga damkläder

Scotch & Soda Classic double breasted trench coat Ytterkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Scotch & Soda OverStorlekd dropped shoulder tee in heavy jersey quality with Ögrönlar

Seafolly Banded Hipster Badkläder

Second Female Elfes Leather Dress Klänningar

Selected Femme SLFALESSA MIDI DRESS - Maxiklänning - rosa dogwood dark sapphire Vackra billiga damkläder

Se alla