Lexington Livia Quilted Ytterkläder Clothing Coat xdyzqp3975-Damkläder

Lexington Livia Quilted Ytterkläder Clothing Coat xdyzqp3975-Damkläder

Lexington Clothing Livia Quilted Coat Ytterkläder
Pieszak Diva cropped edgy svart Jeans
Please Jeans C COD PS 836 Jeans
Polo Ralph Lauren ARANCABLE LONGSLEEVE SWEATER Ögrönlar

Polo Ralph Lauren LS BTRX DR LONG SLEEVE CASUAL Klänningar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Milk It Vintage Blått leopardmönstrat set med fritidsskjorta och shorts
Polo Ralph Lauren Swimwear Batik Floral Knot Front OTS Bra Badkläder

POSTYR POSLAURA SHIRT Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Mint&berry blås - rosa Vackra billiga damkläder, Mint&berry Fodralklänning - june bug Vackra billiga damkläder, Mint&berry PEPLUM TOP - Långärmad tröja - dark röd Vackra billiga damkläder

Pulz Jeans Sparkle Loose Pant Byxor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% nylon
  • Perfekt för kyliga höst- och vinterdagar
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
Läs mer

Ämnen: Minus Alina tee Ögrönlar, HR, Minus Carma pants 7 8 Byxor

PUMA Explosive Cutout Jacket Sweatshirts

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Minus Harlen dress Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Puma SEAMLESS CROPPED - Sport-bh - svart Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Rabens Saloner Cotton string dress Klänningar

Läs mer

Ämnen: Miss Selfridge MILITARY COAT - Kort kappa rock - navy Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Missguided Bikini med bygel, rekryteringsprocess

Ragwear Plus EXCLUSIVE GLEN PRINTED MAXI SKIRT - Maxikjol - denim blå Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Reebok Classics AC French Terry Pant Byxor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Missya vite top BH ar

Ämnen: Missya Iris padded cup solid Badkläder, kompetensförsörjning

Reebok OMBRE - Tights - svart Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Modström GONE - Dunkappa -rock - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: Monki CATHY JACKET - Jeansjacka - blå Vackra billiga damkläder, Monki PERNILLA - Piké - röd vit Vackra billiga damkläder

River Island Sweatshirt - beige print Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Morris Lady Felice Coat Ytterkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

rosamunde Dress 3 4s Klänningar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

MOS MOSH Gilles Cargo Byxor
S.Oliver Skjorta - light blå Vackra billiga damkläder

Salomon OUTLINE JKT W Ytterkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Samsøe & Samsøe Kelsey pants 9683 Byxor

Samsøe & Samsøe Vinda jacket 10143 Ytterkläder

SAVAGE X FENTY PLUS - Briefs - lavender Vackra billiga damkläder

Schmuddelwedda REGEN - Parkas - gul Vackra billiga damkläder

Se alla