Lauren Ralph Lauren NYLON PRINTED 3 4 DOWN Ytterkläder PRINTED xdyzqp3809-Damkläder

Lauren Ralph Lauren NYLON PRINTED 3 4 DOWN Ytterkläder PRINTED xdyzqp3809-Damkläder

Lauren Ralph Lauren PRINTED NYLON PRINTED 3 4 DOWN Ytterkläder
Part Two Palmira SK Kjolar
Peak Performance ARMY PKTLS Ögrönlar
Peak Performance MOON SHIRT Ögrönlar

Peak Performance W SEASPZH Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Masai Cilla BASIC Ögrönlar
Persona by Marina Rinaldi DELFI Klänningar

Pieces Tygbyxor - olive night Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Masai Garnetta tunic Ögrönlar, Masai Gili tunic Ögrönlar, Masai Glusna tunic Ögrönlar

Polo Ralph Lauren 3BDSPT LONGSLEEVE SPORTSHIRT Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% polyester
  • Designad för vintern
  • Lätt vaddering
  • Avtagbar huva med fuskpäls
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
Läs mer

Ämnen: Masai Johanna jacket Ytterkläder, HR, Masai Nadra dress Klänningar

Polo Ralph Lauren LSPOHOODM3 LONGSLEEVE T SHIRT Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Masai Pepsa trousers Byxor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Polo Ralph Lauren Swimwear PIQUE STRIPE MOLD CUP W LOGO HOOK BACK Badkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Pour Moi STRAPPED BRAZILLIAN BRIEF - Briefs - scarlett Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Matinique Las Ink Check Suit Byxor, kompetensbaserad rekrytering, Matinique Triton S Texturöd Knit Ögrönlar, rekryteringsprocess

Pulz Jeans Jory 3 4 Blouse Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

PUMA Chase Parka AOP Ytterkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Max & Co. DATA Ögrönlar

Ämnen: Max & Co. PABLO Ögrönlar, kompetensförsörjning

PUMA MODERN SPORT Sweat Tee Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Max Mara Leisure OZONO Byxor

Ämnen: MbyM FABIOLA - Parkas - military grön Vackra billiga damkläder, Mint&berry blås - svart multicolouröd Vackra billiga damkläder

Rag & bone RAG & BONE UNIVERSAL TEE Ögrönlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Minus Beth top Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Reebok C Bra BH ar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Minus Lova raincoat Ytterkläder
Reebok GRAPHIC TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

Replay PANTS - Tygbyxor - combat grön Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

River Island Stickad tröja - grön light Vackra billiga damkläder

rosamunde Linne - maritime blå Vackra billiga damkläder

S.Oliver TRIANGLE SET - Bikini - röd cream Vackra billiga damkläder

Salomon X ALP GRAPHIC SS TEE M Ögrönlar

Se alla