Karl Lagerfeld KARL Karl X Kaia Leather Skirt Kjolar LAGERFELD xdyzqp3642-Damkläder

Karl Lagerfeld KARL Karl X Kaia Leather Skirt Kjolar LAGERFELD xdyzqp3642-Damkläder

Karl Lagerfeld KARL LAGERFELD Karl X Kaia Leather Skirt Kjolar
ONLY ONYLIA - Stickad tröja - jolly grön Vackra billiga damkläder
Opus ETTE SQUARE - Tygbyxor - true röd Vackra billiga damkläder
Oscar Jacobson Henning slim shirt Ögrönlar

Panos Emporio SAFARI OLYMPIA Badkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Mads Nørgaard Organic Sweat Pellimina P Sweatpants
Part Two Kanika PA Byxor

Part Two Olivia DR Klänningar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Mads Nørgaard Viscose Play Daska Klänningar, MAERZ Muenchen RUNDHALS - Stickad tröja - intensive coral Vackra billiga damkläder, Maidenform BRALETTE CASUAL COMFORT - Triangel-bh - paris nude Vackra billiga damkläder

Peak Performance MARCS CO Ytterkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • Foder: 100% lammskinn
  • Yttermaterial: 100% lammskinn
  • Skapar en cool, minimalistisk och edgy look, med råa detaljer
  • Klassisk design med en modern twist
  • Feminin
  • Tål ej maskin- eller handtvätt
  • Tål ej kemtvätt
Läs mer

Ämnen: Mammut SEILE kvinnor - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder, HR, Mango HAGEN - Kappa rock - mustard gul Vackra billiga damkläder

Peak Performance W SUPIMAT Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Mango Man Speckled cotton bomber Ytterkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Persona by Marina Rinaldi MEGAN Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Pieszak Diva cropped edgy svart Jeans

Läs mer

Ämnen: Marc O'Polo Dress, straight fitted, detailed co Klänningar, kompetensbaserad rekrytering, Marc O'Polo LONG SLEEVE DEEP V NECK - Långärmad tröja - optic vit Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Please Jeans CATWOMAN ZIPPER COTOTN Jeans

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Polo Ralph Lauren Classic Fit Plaid Cotton Shirt Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Marciano by GUESS ROCHELLE TOP Ögrönlar

Ämnen: Marie Jo Juliette bikini bra Badkläder, kompetensförsörjning

Polo Ralph Lauren Short Sleeve T Shirt Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Masai Bai top Ögrönlar

Ämnen: Masai Britt top Ögrönlar, Masai Elysa top Ögrönlar

PULL&BEAR Tygbyxor - bordeaux Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Masai Lone cardigan Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Puma Wild Pack I kamouflagemönster

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Masai Tiana coat Ytterkläder
Puma Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Q S designed by Kofta - beige Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Rag & bone OUTER SPACE EMBLEM VINTAGE CREW Ögrönlar

Reebok Classic CREW - Långärmad tröja - collegiate navy Vackra billiga damkläder

Reebok MARBLE PANT - Träningsbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Résumé Harley Shirt Ögrönlar

Se alla