Just Female Alice trousers Byxor xdyzqp3475-Damkläder

Just Female Alice trousers Byxor xdyzqp3475-Damkläder

Just Female Alice trousers Byxor
ODLO SHORTS CHEAKAMUS - Friluftsshorts - svart Vackra billiga damkläder
ONLY ONLAWESOME NOVA JALENE - Luvtröja - svart Vackra billiga damkläder
ONLY ONLFPAIGE LIFE - Skjorta - svart vit Vackra billiga damkläder

ONLY ONLMAY SPRING - Parkas - rosa smoke Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Libertine Libertine Yale Klänningar
ONLY ONLPOLLY - Stickad tröja - medium grå melange Vackra billiga damkläder

ONLY ONLTINA SPRING - Tunn jacka - night sky Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lindbergh Casual swim shorts Badkläder, Lindbergh Cotton knit w. rollneck Ögrönlar, Lindbergh Jersey shirt S S Ögrönlar

Oscar Jacobson Hakon reg shirt wash Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 97% viskos, 3% elastan
  • Bekväm passform
  • Dragsko i midjan
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
Läs mer

Ämnen: Lindbergh Velvet sweatshirt Ögrönlar, HR, Line of Oslo Barbara wool Ytterkläder

Panos Emporio SHIMMER SEMELI BTM Badkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Line of Oslo Silje dots Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Part Two Kiva SH Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Part Two Palmira SK Kjolar

Läs mer

Ämnen: Lost Ink BOBBLE TIE SLEEVE CABLE JUMPER - Stickad tröja - orange Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, LTB ASPEN - Jeans straight leg - blå denim Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Peak Performance CODE CREW Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Peak Performance TROOP DO J Ytterkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Lyle & Scott Sport Full Zip Windbreaker Hood Ytterkläder

Ämnen: Lyle & Scott Yoke Stripe Bomber Ögrönlar, kompetensförsörjning

Pepe Jeans KATHA - Jeans slim fit - 000denim Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Mads Nørgaard Favorite Tee Troll Ögrönlar

Ämnen: Mads Nørgaard Lusekofte Kello Ögrönlar, Mads Nørgaard Stretchy Wool Dresna Klänningar

Plaîn Ask 958 Byxor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Mango Cable knit sweater Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Polo Ralph Lauren Big & Tall Double Knit Full Zip Hoodie Ögrönlar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Mango SARU - Maxiklänning - brun Vackra billiga damkläder
Polo Ralph Lauren Pointelle Wool Sweater Dress Klänningar

Pomkin ZOE - Långärmad tröja - navy Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

PULL&BEAR Jeans slim fit - grå Vackra billiga damkläder

PUMA A.C.E. S L Hoodie Ögrönlar

Puma LOOSE TANK - Funktionströja - skylight Vackra billiga damkläder

Q S designed by Stickad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Se alla