Superfit röd rosa röda Skor Online Fanni pucywn861-Böter Skor

Superfit röd rosa röda Skor Online Fanni pucywn861-Böter Skor

Superfit Fanni röd rosa röda Skor Online
Wildflower Contessa vit bruna Skor Online
Wildflower Hinckley svart svarta Skor Online
Wildflower Meisel 01 vit vita Skor Online

Wildflower Senna svart svarta Skor Online

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Superfit Sport3 Gore Tex® 5 00137 02 svart Kombi svarta Skor Online
Wonders Ante svart Ante svart svarta Skor Online

Wrangler Fire Chelsea svart svarta Skor Online

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Madden Girl BURREL skor blåsh Mode Dam skor, New Look Wide Fit WIDE FIT BOSE Snörstövletter svart Mode Dam skor, Pinto Di blå Cowboy Bikerstövletter cognac Mode Dam skor

Xti 35026 Nude bruna Skor Online

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Vans AUTHENTIC skor laurel oak Mode Dam skor, HR, Puma ONE 19.4 FG AG - Fotbollsskor fasta dobbar - blå azur röd blastsvart

Xti 48941 Nude rosa Skor Online

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Sneaky Steve H1527 Cave svart svarta Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Kurt Geiger London DONNIE skor svart Populära herrskor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

LAB Klassiska pumps tibet vit eclat lumiere Mode Dam skor

Läs mer

Ämnen: Xti Sandalia gråa Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Mtng Sandaletter deep blå grön svart Mode Dam skor, rekryteringsprocess

Lacoste CROCO SLIDE Badsandaler svart Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Lacoste skor L.12.12 MID 316 1 skor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Selected Homme SLHDAVID FUNKY LEATHER TRAINER W skor

Ämnen: Tiger of Sweden Sandaler Thierry Brun Dam, kompetensförsörjning

LaCrosse Welly Fashion Buckle Stövlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Kappa ICON - Gym- & träningskor - light grå offvit

Ämnen: Sixtyseven Emilia Milda Coffe Mocha bruna Skor Online, Superfit Sport5 Mid Gore tex® grå orange gråa Skor Online

LEMON JELLY NEON Badsandaler svart Mode Dam skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Madden Girl SIMONEE Platåsandaletter röd Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Lloyd ASPEN skor röd offvit Populära herrskor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Playboy Footwear ORG.34 Stövlar & Kängor
Lost Ink FRANCES ROPE TRIM Sandaletter lemon Mode Dam skor

Lowa SIRKOS GTX Hikingskor svart Populära herrskor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Madden Girl PERLA Klassiska pumps svart Mode Dam skor

Mango Leather ballerina Ballerinas

Marc O'Polo Slip ins navy Populära herrskor

Marco Tozzi Sandaletter rosa Mode Dam skor

Se alla