Sebago Cargoshorts röd - Brun - Herr Shorts Pocket xdxwiq3309-Herrkläder

Sebago Cargoshorts röd - Brun - Herr Shorts Pocket xdxwiq3309-Herrkläder

Sebago Cargoshorts röd Pocket Shorts - Brun - Herr
TH&TH CECELIA - Festklänning - rosaberry Vackra billiga damkläder
The North Face 92 Rage aztec-mönstrad fleece med hel dragkedja
The North Face 1996 RETRO NUPTSE - Dunjacka - svart Vackra billiga damkläder

Theory TAILOröd TROUSER.TR2 Byxor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Sixth June Svarta rutiga byxor med extra smal passform
Tiger of Sweden CASSIO Ögrönlar

Tiger of Sweden Jeans CAS Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Skins Activewear Bergmar Mens Active Top S S Round Neck Ögrönlar, Skins DNAmic Primary Mens Long Tights Tights & shorts, Skiny 2er Pack - String - vit Vackra billiga damkläder

Tiger of Sweden NEXTON Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Skiny SLEEP DREAM HOSE - Pyjamasbyxor - stone grå Vackra billiga damkläder, HR, Skylar rosa Blommig minikjol med rynkning del av set

Tiger of Sweden YULIA 4 Byxor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Sloggi Bygel-bh - cognac Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Topshop LEON SHACKET - Jeansjacka - brun Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Topshop SLINKY BOOBTUBE MIDI - Jerseyklänning - brun Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Sloggi sloggi Sensual Fresh Short Trosor, kompetensbaserad rekrytering, Sloggi SOFT FEEL EX - Topp - papaya Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Triaction by Triumph EXTREME LITE - Sport-bh - rosa lemonade Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Triumph Bikinitrosa Mix & Match 19 Midi - Svart - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Soaked in Luxury Jeanskjol SL Kiki Skirt - Vit - Dam

Ämnen: Soaked in Luxury Klänning SL Amma Dress - Svart - Dam, kompetensförsörjning

Triumph INFINITE SENSATION BANDEAU - Shapewear - smooth skin Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Sofie Schnoor Blazer Ytterkläder

Ämnen: Soft Rebels Fussy Skirt Kjolar, Solid Blått linne med palmmönstrad rand

TWINTIP Hängselbyxor - beige Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Solid Tröja Alexian O-Neck - Blå - Herr

Ämnen: Rekrytering, soft skills

TWINTIP T-shirt - bas - neon gul Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Someday. KITTUA - T-shirt - bas - milk Vackra billiga damkläder
Twist & Tango Klänning Emelie - Röd - Dam

Twisted Tailor Vita pantermönstrade shorts med extra smal passform del av set

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Urban Classics LADIES STRIPED CRINKLE PANTS - Träningsbyxor - röd vit Vackra billiga damkläder

Vans Svart huvtröja med logga

Vaude kvinnor SVEIT - T-shirt med print - bright rosa Vackra billiga damkläder

Vero Moda 2 PACK - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

Se alla