ONLY Vinterjacka Vackra billiga damkläder - svart xdxwiq309-Fashion Kläder

ONLY Vinterjacka Vackra billiga damkläder - svart xdxwiq309-Fashion Kläder

ONLY Vinterjacka - svart Vackra billiga damkläder
Reclaimed Vintage Djurmönstrad t-shirt med logga
Reclaimed Vintage Vintageinspirerad satinkjol med batikmönster
Reebok Träning Grå och limegröna leggings med logga

Reebok Classic Träningstights CL Legging - Blå - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Pieces PCESMO - Skjortklänning - beech Vackra billiga damkläder
Reebok PERFORM TANK - Funktionströja - urban lila Vackra billiga damkläder

Reebok QQR Reebok Linear Read Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Pieces PCMOLLY - Tygbyxor - olive night Vackra billiga damkläder, Pieces PCSAMANTHA DRESS - Vardagsklänning - royal blå Vackra billiga damkläder, Pieces PIECES - Stickad tröja - gul Vackra billiga damkläder

Replay Jeansskjorta - Svart - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Pieces ZUGBAND - blås - khaki Vackra billiga damkläder, HR, Pieszak Emily denim skirt wash dark Bogota Kjolar

Residus MARILYN DRESS Klänningar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Pimkie Manchesterbyxor med extra smal passform

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Résumé Mini sweat Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Rip Curl SIREN SWIM BRA - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Please Jeans 4B Classic Jog. blå Denim Jeans, kompetensbaserad rekrytering, Please Jeans J COTTON svart STRIPE Sweatpants, rekryteringsprocess

River Island Brun minikjol med kontrasterande söm

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

River Island Leopardmönstrade badshorts

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Polo Ralph Lauren Flerfärgad oxfordskjorta i normal passform med heltäckande flaggmönster och nedknäppt krage

Ämnen: Polo Ralph Lauren Grön och marinblå topp med logga och lång ärm rugbyrand och huva, kompetensförsörjning

River Island Ormskinnsmönstrad strandklänning i midimodell med smala axelband

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Polo Ralph Lauren Marinblå tröja i pimabomull med smal passform och polospelarlogga

Ämnen: Polo Ralph Lauren Röd pikétröja med smal passform, Polo Ralph Lauren Svarta mjukisbyxor i mjuk bomull med heltäckande logga

River Island Vit plisserad midikjol med kontrasterande skärp

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Polo Ralph Lauren 50S COMPACT Y D LSL SHT Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

River Island Minikjol - mono Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Polo Ralph Lauren BLEEDING MADRAS SLS CSD Klänningar
Rodial Powder Brush Smink

Röhnisch Sport-bh Zip Sports Bra - Grå - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

rosamunde Kofta - new vit Vackra billiga damkläder

Russell Athletic Shorts RU Forester- Seam Short W R Emb - Grå - Herr

S.Oliver KURZ - Vardagsklänning - blå Vackra billiga damkläder

Sacröd Hawk Blommig playsuit med volanger

Se alla