Samsøe Samsøe Enno hoodie 7057 Ögrönlar & zip xdxwiq2975-Herrkläder

Samsøe Samsøe Enno hoodie 7057 Ögrönlar & zip xdxwiq2975-Herrkläder

Samsøe & Samsøe Enno zip hoodie 7057 Ögrönlar
Superdry KIONA ROOKIE 4 POCKET JACKET Ytterkläder
Superdry MET KLEURVLAKKEN - Jerseyklänning - röd Vackra billiga damkläder
Superdry Piké - bright vit Vackra billiga damkläder

Superdry Shorts - röd Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Selected Femme SLFSTANDARD TEE - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder
Superdry Stickad tröja - off-vit Vackra billiga damkläder

Superdry Trenchcoat Summer Rogue Trench - Vit - Herr

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Selected Femme Stickad tröja - snow vit Vackra billiga damkläder, Selected Femme Vardagsklänning - svart Vackra billiga damkläder, Selected Homme Blommiga badshorts

Svea Topp Oxford Tee - Grå - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 70% bomull 30% polyester
  • Sweatshirt-material
  • Känguruficka
  • Kängurufickor
  • Huva med dragsko
  • Maskintvätt i högst 40˚C
  • Baklängd: 72 cm on size l
Läs mer

Ämnen: Selected Homme Rutig skjorta i smal passform, HR, Selected Homme The Perfect Tee Marinblå randig t-shirt i Pima-bomull

Swing Festklänning - weinröd Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Selected HOMME Byxa shhOneluca Decadent Choco - Röd - Herr

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Ted Baker YAlila Klänningar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

TH&TH CECELIA - Festklänning - rosaberry Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Selected HOMME Kavaj slhSlim-New Blazer B - Blå - Herr, kompetensbaserad rekrytering, Selected Homme SHDTHEPERFECT SS O NECK TEE Ögrönlar, rekryteringsprocess

The North Face Easy Grå långärmad tröja

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

The North Face Regnjacka - vit Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Selected Homme SLHBASIC LS O NECK TEE B NOOS Ögrönlar

Ämnen: Selected Homme SLHREGPEN MAR SHIRT LS AOP B NOOS Ögrönlar, kompetensförsörjning

Tiger of Sweden blås Seta L Pri - Multi - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Selected Homme SLHSLIM MYLguldB grå CHECK BLZ B NOOS Kostymer & kavajer

Ämnen: Selected Homme SLHTAPEröd JACOB AOP SHORTS W EX Shorts, Selected HOMME Tröja slhFlake Crew Neck W EX - Röd - Herr

Tiger of Sweden Jeans Topp Violent - Grå - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Seven Seas Copenhagen Linnen Look Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Tiger of Sweden OSSIANE Ytterkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

SikSilk Kortärmad skjorta med palmmönster del av set
Topshop BUTTON WRAP - blås - svart Vackra billiga damkläder

Topshop PLEATED MINI DRESS - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Topshop ZIP - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder

Triumph Bh Body Make-up Soft Touch - Natur - Dam

Triumph ESSENTIAL MINIMIZ - Shapewear - smooth skin Vackra billiga damkläder

Triumph TRUE CURVES FOREVER - Bygel-bh - nude Vackra billiga damkläder

Se alla