S.Oliver 10 PACK - Strumpor stone mix Vackra billiga damkläder - xdxwiq2809-Fashion Kläder

S.Oliver 10 PACK - Strumpor stone mix Vackra billiga damkläder - xdxwiq2809-Fashion Kläder

S.Oliver 10 PACK - Strumpor - stone mix Vackra billiga damkläder
Studio Topp i materialmix - Svart - Dam
Sunnylife LUXE LIE-ON FLOAT - Strandaccessoar - rainbow Vackra billiga damkläder
Superdry orange Grå huvtröja med dragkedja

Superdry ATHLETIC ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - city grön Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Second Female Byxor Tricky Trousers - Svart - Dam
Superdry DENIM LACE HOT SHORT Shorts

Superdry JERRY SKIRT - Maxikjol - svart Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Second Female Klänning Telinna Dress - Grön - Dam, Second Female Mardi Shirt Ögrönlar, Second Female Omlottblås Sita Wrap Blouse - Röd - Dam

Superdry PARACHUTE CARGO PANT Byxor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: See by Chloé blås - light blå Vackra billiga damkläder, HR, See by Chloé Stickad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder

Superdry Shorts Sunscorched Short - Gul - Herr

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Seger Mössa H 11 - Blå - Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Superdry SUPERDRY SPEED LOGO CREW Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Superdry T-shirt med print - lemonade Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Selected Femme Mom shorts i longline, kompetensbaserad rekrytering, Selected Femme Kappa rock - dark sapphire Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Svea Anorak Stockholm - Blå - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

SWEET SKTBS Resort Empire Svarta badshorts

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Selected Femme SLFBRIENNE SL ANKLE JUMPSUIT B Jumpsuits

Ämnen: Selected Femme SLFENA O NECK DRESS - Stickad klänning - teal grön melange Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Ted Baker ALAIR Klänningar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Selected Femme SLFMINNA LS KNIT O NECK NOOS Ögrönlar

Ämnen: Selected Femme SLFSIA CARDIGAN - Kofta - doe Vackra billiga damkläder, Selected Femme SLFZAMBA LS TOP B Ögrönlar

The Kooples Blazer - dark blå Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Selected Homme Svart melerad henley-t-shirt med långa ärmar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

The North Face CLASS HIKE SHORT - Friluftsshorts - storm blå Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Selected HOMME Byxor slhStraight Paris Linen Pants - Blå - Herr
Tiger of Sweden BELCANTO Boxershorts

Tiger of Sweden Jeans gul tigermönstrad sweatshirt med rund halsringning

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Tiger of Sweden Jeans Topp Nice Pr - Blå - Dam

Tiger of Sweden PERSEI Ytterkläder

Topshop CLEAN - Jeanskjol - bleached denim Vackra billiga damkläder

Topshop RING TEXTUröd BODY - Body - vit Vackra billiga damkläder

Se alla