River Island blås fluro Vackra billiga damkläder rosa - xdxwiq2619-Fashion Kläder

River Island blås fluro Vackra billiga damkläder rosa - xdxwiq2619-Fashion Kläder

River Island blås - rosa fluro Vackra billiga damkläder
Stradivarius Beige regnkappa med avtagbar huva och kontrasterande ärmar
Stradivarius STR Beigefärgade korta byxor med cargofickor och rå kant
Stradivarius Bomberjacka - khaki Vackra billiga damkläder

Stradivarius Luvtröja - vit Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

SAND Crepe S Amabelle Dress Klänningar
Stradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - vit Vackra billiga damkläder

Stradivarius T-shirt med print - grön Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Sandro MAXIME - Vardagsklänning - navy blå Vackra billiga damkläder, Sans Complexe NARCISSE - Bygel-bh - svart Vackra billiga damkläder, Santa Cruz Knox Firepit Svart t-shirt

Sunnylife SUNNYLIFE RIDE ON FLOAT AUFBLASBARER POOL RING - Strandaccessoar - vit multiFärgöd Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: SAVAGE X FENTY PLUS BRALETTE - Topp - svart Vackra billiga damkläder, HR, SAVAGE X FENTY SHORT ROBE - Morgonrock - toffee Vackra billiga damkläder

Superdry Trophy Marinblå sweatshirt med rund halsringning

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Scotch & Soda Badshorts All-over Printed Swimshort - Blå - Herr

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Superdry Cargobyxor Parachute Cargo Pant - Grön - Herr

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Superdry Huvtröja LA Sporting Swoosh Crop Hood - Vit - Dam

Läs mer

Ämnen: Scotch & Soda Oil washed crewneck tee Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, Scotch & Soda Shirt dress Klänningar, rekryteringsprocess

Superdry Linne - rosa Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Superdry orange LABEL ELITE - Träningsbyxor - grå Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Seafolly Active Plommonlila bikiniögrönl med ringdetalj

Ämnen: Seafolly ACTIVE ONE SHOULDER MAILLOT - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Superdry Shorts - city ​​mint grön Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Seafolly SHIP SAIL TOTE - Strandaccessoar - vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: Sebago Pikétröja Polo Outwashed - Blå - Herr, Second Female blås Astrid Blouse - rosa - Dam

Superdry T-shirt med print - lila Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Second Female Olivia Blouse Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Svea Fina Tee Ögrönlar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

See by Chloé Stickad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder
Swegmark Mjuk-bh rosa - Vit - Dam

Ted Baker SANDEY Ytterkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

TH&TH CECELIA - Festklänning - smoked blåsh Vackra billiga damkläder

The North Face Fine 2 Grå t-shirt

The Ragged Priest Rutiga vida byxor del av set

Tiger of Sweden DAXX Ögrönlar

Se alla