River Island med vida ben Leopardmönstrade strandbyxor xdxwiq2475-Damkläder

River Island med vida ben Leopardmönstrade strandbyxor xdxwiq2475-Damkläder

River Island Leopardmönstrade strandbyxor med vida ben
Spanx Shapingklänning SmartGrip Open Bust Full Slip - Svart - Dam
Speedo Badshorts Challenge 15 - Blå - Herr
Stand Marthe Jacket Ytterkläder

Stella Nova Palma Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Samsøe & Samsøe Liam BA st 10807 Ögrönlar
STINE GOYA Magic, 462 Mervidelux Knit Byxor

Stradivarius Leggings i polyuretan

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Samsøe & Samsøe Liss ss 3174 Ögrönlar, Samsøe & Samsøe MAINS TEE - blås - port royale Vackra billiga damkläder, Samsøe & Samsøe Malie top 6621 Ögrönlar

Stradivarius Långärmad tröja - beige Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Samsøe & Samsøe Nobel tee 3170 Ögrönlar, HR, Samsøe & Samsøe Pamela skirt 9808 Kjolar

Stradivarius MIT SPITZE - Linne - rosa Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Samsøe & Samsøe Starship jacket 1440 Ytterkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Stradivarius Trenchcoat - orange Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Studio Topp i materialmix - Svart - Dam

Läs mer

Ämnen: SAND 3137 Bidelia Sleeve Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, SAND 3310 Padme New Ögrönlar, rekryteringsprocess

Sunseeker Baddräkt - marine Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Superdry - Blå kostymväst med tiger tryck

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

SAND 6178 C Dolan Shorts Shorts

Ämnen: SAND 8136 Iver Ögrönlar, kompetensförsörjning

Superdry CLASSIC - Piké - rosa Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Sandro KUNGA - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: Santa Cruz Fly-mensional Svart t-shirt, SAVAGE X FENTY BALCONETTE BRA - T-shirt-bh - tobacco Vackra billiga damkläder

Superdry Luvtröja - rosa Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Scotch & Soda Clean shirt Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Superdry PORTLAND - T-shirt med print - wax gul Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Scotch & Soda Rock Classic 3-button Coat - Grå - Herr
Superdry Sport Tokyo Marinblå badshorts

Superdry Träningsbyxor - svart Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Superdry XENIA - Skjorta - rosa Vackra billiga damkläder

Swedish Stockings BEA SUPPORT KNEE HIGH Strumpor & tights

Ted Baker Valetia Plisserad klänning med längre bakstycke

TFNC Petite Flerfärgad shiftklänning med paljetter

Se alla