Replay - Blå Herr T-shirt - xdxwiq2309-Herrkläder

Replay - Blå Herr T-shirt - xdxwiq2309-Herrkläder

Replay T-shirt - Blå - Herr
Solid T-shirt Buke - Grön - Herr
Sons of Owen Bomberjacka Andre Jacket - Grön - Herr
Sons of Owen Sweatshirt Kevin - Grå - Herr

South Beach Fiesta Mixa och matcha Strandkimono

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

S.Oliver FASHION DREAMS PANTS - Pyjamasbyxor - dark blå Vackra billiga damkläder
Soyaconcept NIGERIA - Tygbyxor - sand Vackra billiga damkläder

Spanx ONCORE OPEN BUST MID THIGH - Body - soft nude Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: S.Oliver KURZARM - T-shirt med print - pure gul Vackra billiga damkläder, S.Oliver LANGARM - Långärmad tröja - mirage blå Vackra billiga damkläder, S.Oliver Långärmad tröja - navy Vackra billiga damkläder

Stance RADIANCE - Strumpor - rosa Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: S.Oliver T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder, HR, S.Oliver WIRE HOLDER - Bikiniögrönl - röd vit Vackra billiga damkläder

Stella Nova Rima Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Salming Strumpor 3-pack - Svart - Herr

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

STINE GOYA Niki, 519 Texturöd Poly Klänningar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Stradivarius Ormskinnsmönstrad PU-klänning med knytning i midjan

Läs mer

Ämnen: Salomon Skidjacka Qst Guard Jkt W - Röd - Dam, kompetensbaserad rekrytering, Salomon Trekkingshorts Wayfarer Lt Short M - Blå - Herr, rekryteringsprocess

Stradivarius Bomberjacka - beige Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Stradivarius MIT FLECHTMUSTER - Stickad tröja - mustard gul Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Samsøe & Samsøe Coney shirt 10633 Ögrönlar

Ämnen: Samsøe & Samsøe Elmy shirt aop 9695 Ögrönlar, kompetensförsörjning

Stradivarius RUSTIKALEN STIL - Shorts - rosa Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Samsøe & Samsøe Juliette skirt aop 10798 Kjolar

Ämnen: Samsøe & Samsøe Liam BA 10504 Ögrönlar, Samsøe & Samsøe LIMON WRAP SKIRT - Omlottkjol - rosa tan Vackra billiga damkläder

Stylein Klänning Imra - Blå - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Samsøe & Samsøe Nuria o n 10138 Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Superdry orange linne med solnedgångsdesign

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Samsøe & Samsøe Veneto dress aop 10458 Klänningar
Superdry CALLIE TWIST BACK - Långärmad tröja - royal blå Vackra billiga damkläder

Superdry Huvtröja med dragkedja - lila Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Superdry Luvtröja - Heather grå Vackra billiga damkläder

Superdry PREMIUM CREW NECK TEE - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder

Superdry Sport ACTIVE MESH PANEL LEGGINGS Leggings & tights

Superdry Träningstights Studio Stirup Legging - Grå - Dam

Se alla