Quiksilver Ken Tin Blå - Herr T-shirt - xdxwiq1975-Herrkläder

Quiksilver Ken Tin Blå - Herr T-shirt - xdxwiq1975-Herrkläder

Quiksilver T-shirt Ken Tin - Blå - Herr
Sian Marie Amphi Klarrosa bikiniögrönl
SikSilk  Marinblå kortärmad skjorta med barockmönster del av set
Simply Be Rostfärgad bikiniögrönl med halterneck och ringdetalj

Six Ames ROLLER Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

River Island mörkröd oxfordskjorta i slim fit
Skins DNAmic Seamless Square kvinnor Shorts Shorts

Sloggi 2 PACK - String - cognac Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: River Island Prickig kort strandtopp med rysch framtill, River Island Randig kort strandtopp, River Island Röd rutig skjorta med kort ärm

Soaked in Luxury Byxor SL Mian Pants - rosa - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: River Island Stengrå byxor med extra smal passform och revär, HR, River Island Svart bikiniögrönl med halterneck

Sofie Schnoor Jacket Ytterkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

River Island Svart skjorta med platt krage och neonblå detalj

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Solid Jacka Cool Jacket Hybrid - Blå - Herr

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Solid T-shirt Buke - Grön - Herr

Läs mer

Ämnen: River Island Vit figursydd smokingklänning, kompetensbaserad rekrytering, River Island Vit t-shirt med revär, rekryteringsprocess

Sons of Owen Finstickad tröja - Svart - Herr

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Soulland LARRY T SHIRT W.PRINT Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

River Island Linne - vit svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: River Island Petite Randiga utsvängda byxor, kompetensförsörjning

Soyaconcept DENA SOLID - A-linjekjol - svart Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

River Island vit oxfordskjorta med normal passform

Ämnen: RODEBJER XILLA SILK Ögrönlar, Röhnisch Bikinibyxa Falesia Hipster - Dam

Speedo Baddräkt Endurance+ Medalist - Svart - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Röhnisch Träningsjacka Namaste - Blå - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Stay in place Active Sports bra AB - Svart - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

rosamunde BABETTE - Linne - fuchsia röd Vackra billiga damkläder
STINE GOYA Aileen, 464 Viscose Byxor

Stradivarius blommig klänning med smockad hals

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Stradivarius Vita jeans i mom jeans -modell

Stradivarius Linne - mustard gul Vackra billiga damkläder

Stradivarius RACERBACK - Linne - light blå Vackra billiga damkläder

Strellson 11 Syr W 10006820 Shorts

Se alla