Puma CLASSICS - T-shirt med - hibiscus Vackra billiga damkläder print xdxwiq1809-Fashion Kläder

Puma CLASSICS - T-shirt med - hibiscus Vackra billiga damkläder print xdxwiq1809-Fashion Kläder

Puma CLASSICS - T-shirt med print - hibiscus Vackra billiga damkläder
Selected HOMME Badshorts slhJulian Swimshorts - Blå - Herr
Selected HOMME Rock shdGreg Jacket - Natur - Herr
Selected Homme SLHAMOS SS SPLIT NECK TEE B Ögrönlar

Selected Homme SLHSLIM MYLOREX DK NAVY BLAZER B NOOS Ytterkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Resteröds Jimmy Solid Cotton linen Ögrönlar
Selected HOMME T-shirt slhTheperfect SS O-neck Tee - Grön - Herr

Shock Absorber Active Shaped Support BH ar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Resteröds T-shirt Jimmy Solid Cotton-linen - Svart - Herr, Résumé Kelly tee Ögrönlar, Résumé Milla blazer Ytterkläder

Simply Be Lucy Svarta skinny jeans med hög midja

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Rich & Royal Kort kappa rock - grå melange Vackra billiga damkläder, HR, Rich & Royal T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

Six Ames UNNA Klänningar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

RIPNDIP Blooming Nerm Grön skjorta med kort ärm

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Skiny 2PACK - String - svart Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Sloggi Bikini-bh Midnight Flower med båge - Blå - Dam

Läs mer

Ämnen: River Island blå culotte-byxor med vida ben och revor, kompetensbaserad rekrytering, River Island Bröllop Grårutig kostymjacka med extra smal passform, rekryteringsprocess

Sloggi Trosa 24 7 Microfibre Maxi - Svart - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Soaked in Luxury Klänning SL Narnia Dress - Brun - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

River Island Kamelfärgad randig pikétröja

Ämnen: River Island Leopardmönstrad halterneckbaddräkt med utskurna detaljer, kompetensförsörjning

Soft Rebels Stilks Maxi Skirt Kjolar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

River Island Mellanblå bootcut-jeans

Ämnen: River Island Mörkgrå finbyxor med extra smal passform, River Island Petite Molly Svarta skinny jeggings med medelhög midja

Someday. ZERIKA - Skjorta - milk Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

River Island svart baddräkt med utskuren detalj

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Sons of Owen Tröja Nat - Grön - Herr

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

River Island Svarta cargobyxor med extra smal passform
South Beach Tigermönstrad bikiniögrönl med spänne

Spanx HIGHER POWER - Shapewear - soft nude Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Speedo Baddräkt Aurasheen Printed - Grön - Dam

Stay In Place Pad Sports Bra C D BH ar

STINE GOYA vita, 522 Woven Cotton Ögrönlar

Stradivarius Jeans i mom jeans -modell

Se alla