Puma flerfärgade boxershorts 2-pack xdxwiq1785-Herrkläder

Puma flerfärgade boxershorts 2-pack xdxwiq1785-Herrkläder

Puma 2-pack flerfärgade boxershorts
Selected Homme Pikétröja med kantrand
Selected HOMME Byxor slhSkinny-Jersey Pants B Noos - Svart - Herr
Selected Homme SHNSLIM LEON 6111 M. blå ST JEANS NOOS Jeans

Selected Homme SLHPIMA SS V NECK TEE B NOOS Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Replay Vadderad bomberjacka - Grön - Herr
Selected Homme SLHSLIMSEL WINSTON SHIRT LS AOP B Ögrönlar

Sense of Karma Yogatights Deer - lila - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: RESIDUS Maxiklänning Mon Dress - Vit - Dam, Resteröds Boxershorts Gunnar 3-pack - Blå - Herr, Resteröds Jimmy Solid Cotton linen Ögrönlar

SikSilk svart t-shirt med guldlogga

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Résumé Kelly tee Ögrönlar, HR, Résumé Misty waistcoat Ytterkläder

Sisley MIX SHIFT DRESS - Fodralklänning - ivory Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Rich & Royal HEAVY LONGSLEEVE STRIPED - Långärmad tröja - powder blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Sixth June Svarta mjukisbyxor i shell

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Skiny REFINED RIO - Briefs - svart Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: RIPNDIP Blooming Nerm Svart topp med lång ärm, kompetensbaserad rekrytering, River Island 5-pack flerfärgade randiga hipsters, rekryteringsprocess

Sloggi Maxitrosa Zero One Maxi - Svart - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Sloggi ZERO-FEEL EX - Body - coffee sugar Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

River Island Cargoskjorta med grönt sjalmönster

Ämnen: River Island Grå t-shirt med funktionsficka, kompetensförsörjning

Soaked in Luxury Topp SL Zoe Bell Top SS - Svart - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

River Island Kort ljusblå jeansjacka

Ämnen: River Island Ljuslila bikiniögrönl i trekantsmodell med kedja, River Island Mellanblå tvättad jeanskjol i minimodell

Solid T-Shirt Gaylin - Vit - Herr

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

River Island Röd blommig skjorta med smal passform

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Sons of Owen Jeans Dean, slim fit - Svart - Herr

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

River Island Svart bikiniögrönl med halterneck
South Beach Blommiga badshorts

Soyaconcept MARICA - T-shirt - bas - rapture rosa Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Spanx Shapingshorts High Waist - Svart - Dam

Sportmax Code LINCE Ögrönlar

Stella Nova Frances Ögrönlar

STINE GOYA Randy, 533 Faux Fur Outerwear Ytterkläder

Se alla