Pull&Bear Brunrutiga med smal passform figursydda byxor xdxwiq1475-Herrkläder

Pull&Bear Brunrutiga med smal passform figursydda byxor xdxwiq1475-Herrkläder

Pull&Bear Brunrutiga figursydda byxor med smal passform
Scotch & Soda MIDI LENGTH DRESS WITH V-NECK AND RUFFLES - Vardagsklänning - blå multi-colouröd Vackra billiga damkläder
Scotch & Soda T-shirt Ams blåw Signature Tee - Grå - Herr
Seafolly LALUNA TIE FRONT CROP - Bikiniögrönl - tangelo Vackra billiga damkläder

Second Female blås Branch LS - Gul - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Rabens Saloner Stay strong T shirt Ögrönlar
Second Female Maxiklänning Larvikit Wrap Dress - Svart - Dam

See by Chloé Vardagsklänning - lilac Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Ragwear ALEXA ZIG ZAG E - Jerseyklänning - turquiose Vackra billiga damkläder, Ragwear GISELLE - Linne - vit Vackra billiga damkläder, Ragwear Plus EXCLUSIVE DIONE SPOT PRINT SHORT SLEEVE T-SHIRT - T-shirt med print - navy Vackra billiga damkläder

Selected Femme SLFBELLA MW PLISSE SKIRT EX Kjolar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Rains LONG JACKET - Parkas - metallic ice grå Vackra billiga damkläder, HR, Rare London Midikjol med paljetter och bågformad fåll

Selected Femme SLFMINNA O NECK - Stickad tröja - gumdrop grön Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Reclaimed Vintage Hundtandsmönstrade byxor med avsmalnande passform

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Selected Homme Brunrosa finbyxor med smal passform

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Selected HOMME Badshorts slhJulian Swimshorts - Blå - Herr

Läs mer

Ämnen: Reclaimed Vintage Vintageinspirerad kort satinkjol med knäppning, kompetensbaserad rekrytering, Reclaimed Vintage Vintageinspirerade batikfärgade byxor med utsvängda ben, rekryteringsprocess

Selected Homme SHNSLIM LEON 1435 D. blå ST JEANS NOOS Jeans

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Selected Homme SLHREGSEL PELLE SHIRT LS B NOOS Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Reebok Träning Svarta vida byxor

Ämnen: Reebok Classic GIGI FOR REEBOK BODYSUIT - Linne - svart Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Selected HOMME Tröja shdTower Merino Crew Neck - Grå - Herr

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Reebok Classic Träningstights Classic Logo Legging - Grå - Dam

Ämnen: Reebok Classics CL V P LEGGING Leggings & tights, Reebok LONG SLEEVE - Långärmad tröja - urbvio Vackra billiga damkläder

SikSilk Vit kortärmad skjorta med rosmönster

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Reebok Performance Träningstopp El Logo Marble Tee - Svart - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Simply Be OVERStorlekD JACKET - Jeansjacka - svart denim Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Reebok WOR SUP 2.0 TANK BL Ögrönlar
Sixth June Svarta rutiga byxor med extra smal passform

Skiny SMART - Triangel-bh - svart Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Sloggi sloggi EverNew Lace Tai Trosor

Soaked in Luxury Kappa Tinna - Svart - Dam

Soft Rebels Pingo Wide Pant Byxor

Solid Tröja Gyden - Vit - Herr

Se alla